Бокс
4 мнения • Страница 1 от 1
Re: Бокс
за начало ще скачаш на въже ще учиш гард бой сянка и постепено ще навлезеш в спаринга
Смелост не означава да нямаш страх.Да си смел значи да те е страх и да продължиш напред
-
street2fighter - Мнения: 100
- Град: burgas
Re: Бокс
Задължително първо ще ти счупят носа
Запиши се няма да съжаляваш. Вземи си ръкавици,че оборотните смърдят яко.
Спаринг , не знам дали ще играеш. Ако не искаш никой няма да те кара насила.
Ще започнеш с основните неща :бойна стойка,прави и т.н. Постепенно се навлиза.
Ако се притесняваш за синини и отоци при спаринга можеш да си вземеш каска за кудо.
Задължително гума. За у вас си купи въженце, може да си отрежеш и кабел .
Гирички х 0,5 или 1 кг за бой със сянка. Ако имаш възможност си сложи лост за набирания.
При желание за допълнителна инвестиция може да си купиш вериги или колани за затягане на товар така,че като си ги сложиш на лоста и им добавиш две халки де си имаш гимнастически халки. Нещо стана дълго.
Но преди всичко, започни да ходиш на тренировки. Трябва да ти доставят удоволствие.
Не тренирай само защото е модерно.

Запиши се няма да съжаляваш. Вземи си ръкавици,че оборотните смърдят яко.
Спаринг , не знам дали ще играеш. Ако не искаш никой няма да те кара насила.
Ще започнеш с основните неща :бойна стойка,прави и т.н. Постепенно се навлиза.
Ако се притесняваш за синини и отоци при спаринга можеш да си вземеш каска за кудо.
Задължително гума. За у вас си купи въженце, може да си отрежеш и кабел .
Гирички х 0,5 или 1 кг за бой със сянка. Ако имаш възможност си сложи лост за набирания.
При желание за допълнителна инвестиция може да си купиш вериги или колани за затягане на товар така,че като си ги сложиш на лоста и им добавиш две халки де си имаш гимнастически халки. Нещо стана дълго.
Но преди всичко, започни да ходиш на тренировки. Трябва да ти доставят удоволствие.
Не тренирай само защото е модерно.
-
- Град: SOFIA
4 мнения • Страница 1 от 1