BARCELONA - REAL MADRID
6 мнения • Страница 1 от 1
Re: BARCELONA - REAL MADRID
Има един сайт ATDHE там има доста линкове.
Като луд фен на Барса само едно ще кажа: Реал може да блести със супер звезди, но колектива в Барселона не може да се победи като събереш 10, 20 или 100 звезди.
Като луд фен на Барса само едно ще кажа: Реал може да блести със супер звезди, но колектива в Барселона не може да се победи като събереш 10, 20 или 100 звезди.

"Keep your friends close, but your enemies closer!"
-
newo - Мнения: 93
- Град: Sofia
И на мен Барса ми е любимя футболен отбор.Все пак съм живял 1 година в Барселона.
Но откакто гледам ММА и съм ММА фен.Изобщо не ме интересува Футбол.Чудя се как може да сте фен на 2те.
Но откакто гледам ММА и съм ММА фен.Изобщо не ме интересува Футбол.Чудя се как може да сте фен на 2те.
-
EDDIX - Мнения: 222
вчера едно приятелче ми даде някаква програма през която да гледам мача и мога да кажа скромно, че Барса леко ги надиграха аххахаахаха. Страшен мач !!
EDDIX какво общо имат 2те че да ги съпоставяш и да се ограничаваш само с едното. Това е все едно да слушаш само един стил музика и всичко друго да ти се струва тъпо..
EDDIX какво общо имат 2те че да ги съпоставяш и да се ограничаваш само с едното. Това е все едно да слушаш само един стил музика и всичко друго да ти се струва тъпо..

-
racko1 - Мнения: 239
- Град: Sofia
ХАХАХАХХАХА.
В една група във vbox има тема за прогнози на мачове, и аз на харабията написах Барселона - Реал Мадрит 5 : 0 и то виж какво стана 
Ето и цитат (аз съм creaker и друг потрбител ме поздравява)
creaker каза: преди 4 дни 19 ч. Барселона - Реал Мадрид 5:0
ilian_ski каза: преди 5 ч. 13 мин. Кефиш ме пич (y)
Аз мислех да пусна Еврофутбол, но се отказах. Представете се ако бях пуснал колко пари щях да взема. Минимум 500 лв.
П.С. И на мен Барселона ми е любимият отбор, винаги е бил, и винаги ще бъде. Иначе любим играч е великият РОНАЛДИНЬО и Лионел Меси.

Ето и цитат (аз съм creaker и друг потрбител ме поздравява)
creaker каза: преди 4 дни 19 ч. Барселона - Реал Мадрид 5:0
ilian_ski каза: преди 5 ч. 13 мин. Кефиш ме пич (y)
Аз мислех да пусна Еврофутбол, но се отказах. Представете се ако бях пуснал колко пари щях да взема. Минимум 500 лв.
П.С. И на мен Барселона ми е любимият отбор, винаги е бил, и винаги ще бъде. Иначе любим играч е великият РОНАЛДИНЬО и Лионел Меси.
-
faro - Мнения: 498
6 мнения • Страница 1 от 1