Бокс или Кик-бикс?
15 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Бокс или Кик-бикс?
и двата спорта са добри ти сам тря да решиш аз сам на 19 г и тренирам от извесно време кидбокс тежа 50 кила и сам висок метар и 60 65 

-
- Град: Asenovgrad
Ами зависи какво ти е по-интересно. Това трябва да е водещо при избора ти за да го правиш с желание.
Аз бих избрал кикбокс. Натоварването е по-равномерно върху цялото тяло и може да използваш повечето техники от бокса.
Аз бих избрал кикбокс. Натоварването е по-равномерно върху цялото тяло и може да използваш повечето техники от бокса.
-
- Град: sofia
ти си избери избора си е твой.Аз избрах бокса и не мисля че съм сгрешил
Смелост не означава да нямаш страх.Да си смел значи да те е страх и да продължиш напред
-
street2fighter - Мнения: 100
- Град: burgas
Според мен кикбокс, поне аз бих избрал това, но ти си решаваш. Сега сигурно се питаш защо кикбокс ? Най - вече защото се използват и крака и е доста по интересно.
-
faro - Мнения: 498
ДА и аз искам кик бокс но просто исках да видя и вашето мнение.
Ако някои може да ми каже каде в русе има тренировки по кик бокс ще сам му благодарен:) В Дунав има ли и ако има кога за тренировките

-
- Град: Ruse
Bisollini написа:ДА и аз искам кик бокс но просто исках да видя и вашето мнение.Ако някои може да ми каже каде в русе има тренировки по кик бокс ще сам му благодарен:) В Дунав има ли и ако има кога за тренировките
Вече съм ти отговорил. За ДУНАВ не съм сигурен, но знам, че там има бокс, по простата причина, че съм виждал залата където тренират, не не съм сигурен за кикбока, бяха ми казали, че има, но не съм проверявал.
-
faro - Мнения: 498
Според мен на начална възраст най-добре е да се започне с Борба.От борбата мускулатурата се развива страхотно.Придобиваш основна атлетическа кулура.Може и лека атлетика. Но ако искаш да почнеш с бойно изкуство с удъри почни с карате.Но за не повече от година ,макс 2. И после мини на бокс и там годинка.И накрая на истинското бойно изкуство Кикбокс, Муай Тай.
Но както всички знаме човек тренира това което му е удобно.В България човек няма голям избор. Общо взето тренираш това което има в залата в квартала ти.
Ако си късметлия и живееш до Герена имаш най-добър и голям избор.А такива като мен който са до Локото се мъчат ;(
Но както всички знаме човек тренира това което му е удобно.В България човек няма голям избор. Общо взето тренираш това което има в залата в квартала ти.
Ако си късметлия и живееш до Герена имаш най-добър и голям избор.А такива като мен който са до Локото се мъчат ;(
-
EDDIX - Мнения: 222
кик бокс има в клуб Ратер
-
- Град: ruse
Не знаех че има истински и неистински изкуства.
-
- Град: София
15 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2