Никога не съм се вдъхновявал от игри. Просто ги играех за развлечение , а сега играя с приятели War Craft развитие , когато имам свободно време вечер.
Игри с бой?
6 мнения • Страница 1 от 1
Re: Игри с бой?
King of Fighters , Street Fighters , а другите , които играх преди години бяха за PSP като на пример TEKEN.
Никога не съм се вдъхновявал от игри. Просто ги играех за развлечение , а сега играя с приятели War Craft развитие , когато имам свободно време вечер.
Има два вида бойци. Такива , които се бият за самочувствието си и такива , които се бият за живота си.
-
TheWolf
m1sh0m3ss1 написа:Нека всеки ,които знае някоя игра с бой за компютър ,да я каже.
Игрите стимулират тренировките.
Еми те тия игри много ясно ,че не те вдъхновяват.Виж Fight club обаче е за плейстейшън 2.
Да бъдеш милостив и добър не е белег на слабост и отчаяние, а проява на сила и решителност.
-

m1sh0m3ss1 - Мнения: 133
Пробвай тая David Douillet Judo. Може да се каже, че е забавна. Играе се с 7-8 копчета, не е зле, ако те кефи джудото.
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
-

Aramis - Мнения: 456
- Град: София
Aramis написа:Пробвай тая David Douillet Judo. Може да се каже, че е забавна. Играе се с 7-8 копчета, не е зле, ако те кефи джудото.
Супер е! За жалост е твърде лесна... Иначе разнообразието от техники си го има
-
MrBone
Вече излезна UFC Undisputed , но тя е само за притежатели на конзоли. Аз лично имам конзола и съм доволен от играта.
-
savag3
- Град: Крумовград
6 мнения • Страница 1 от 1