Помощ!
11 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Помощ!
Най-лесно е да свалиш ДВД-то на Бас Рутен от тракерите, ама ако мислиш да се учиш по касети, статий и списания няма да стане. Отивай в някоя зала и почвай.
-
- Град: София
Може ли да ми дадеш някакъв линк за ДВД-то наа Бас?В замунда.нет има само едно негово ДВД и не е нищо особено.Ако някой друг знае нещо нека пише,моля.
Да бъдеш милостив и добър не е белег на слабост и отчаяние, а проява на сила и решителност.
-
m1sh0m3ss1 - Мнения: 133
m1sh0m3ss1 написа:Може ли да ми дадеш някакъв линк за ДВД-то наа Бас?В замунда.нет има само едно негово ДВД и не е нищо особено.Ако някой друг знае нещо нека пише,моля.
http://arenabg.com/details.php?id=8cab7 ... 537ed26b82
-
racko1 - Мнения: 239
- Град: Sofia
racko1 написа:http://arenabg.com/details.php?id=8cab7 ... 537ed26b82
Благодаря,но това съм го гледал,може ли нещо друго

Да бъдеш милостив и добър не е белег на слабост и отчаяние, а проява на сила и решителност.
-
nerozavar написа:http://rarbg.com/torrents/filmi/downloa ... rrent.html
Благодаря много,а за тази книга която е създал мога ли да я намеря някъде из нета?

-
Пич, нито си задал конкретен въпрос, нито нищо.. просто караш хората да ти търсят разни неща
влизай в гугъл и си търси или отивай да тренираш някъде
влизай в гугъл и си търси или отивай да тренираш някъде
Българче завинаги !
-
psypilot - Мнения: 118
- Град: Бургас
Кой боен спорт е за предпочитане
хаха, ако попиташ някой боксьор ще ти каже, че бокса е на 1 място, без него не може, ако попиташ някой от свободните боеве ще ти каже, че от ММА по-добро няма, всичко е комбинирано, ако попиташ някой кик боксьор ще ти каже, че е по-хубаво защото има контакт с краката, ако питаш, ако питаш, ако питаш... Всеки различно, всеки има свои предпочитания, никой не може да ти каже кое е най-доброто, всичко е добро стига да си добър ученик и да имаш добър учител!!! А относно клиповете на Бас Рутен виж в kickasstorrent мен един потребител от форума ми беше ги пратил, ако искаш пиши ми в скайп или на ЛС.

Най-прекрасният измежду цветовете е вишневият. Най-благородният измежду хората е самураят...
-
Exodus - Мнения: 112
- Град: Tutrakan
Exodus написа:Кой боен спорт е за предпочитанехаха, ако попиташ някой боксьор ще ти каже, че бокса е на 1 място, без него не може, ако попиташ някой от свободните боеве ще ти каже, че от ММА по-добро няма, всичко е комбинирано, ако попиташ някой кик боксьор ще ти каже, че е по-хубаво защото има контакт с краката, ако питаш, ако питаш, ако питаш... Всеки различно, всеки има свои предпочитания, никой не може да ти каже кое е най-доброто, всичко е добро стига да си добър ученик и да имаш добър учител!!! А относно клиповете на Бас Рутен виж в kickasstorrent мен един потребител от форума ми беше ги пратил, ако искаш пиши ми в скайп или на ЛС.
Ами,дай си скайпа тука ,ако не искаш да го даваш намери мен misho_96171
-
11 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2