Най-големият сайт за бойни спортове

аматьорски състезания по мма и бокс

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

аматьорски състезания по мма и бокс

0     Мнениеот mrmonkbg на 08 Юли 2010, 00:07

Здравейте,
с кого трябва да се свържа , за да участвам в аматьорски състезания по мма или бокс . Какви са условията за участие в аматьорски състезания ,колко често се организират и изобщо всичко за този тип състезания ще ми помогне ?
Благодаря ! :)
mrmonkbg
mrmonkbg

Град: nova zagora

Re: аматьорски състезания по мма и бокс

0     Мнениеот oho на 08 Юли 2010, 10:50

За бокс не знам, но за MMA е лесно - просто при провеждане отиваш и се записваш. Няма нищо сложно. При бокса май е малко по-засукана работата, там по-добре хората, които разбират да кажат.

Аматьорски има няколко пъти в годината. В София ще има есента, може би октомври месец.

Друга полезна информация е, че повечето момчета, които се явяват, тренират сериозно и са подготвени. Тъй че ти трябва добра подготовка преди участие в такова състезание.
Аватар
oho

Град: София

0     Мнениеот mrmonkbg на 08 Юли 2010, 12:13

Естествено че трябва да си добре подготвен , но това си е и един вид трупане на опит :)

Мислите ли ,че ако човек сам се потготвя може да просперира в аматьорски състезания , аз съм заинтересован от тези два спорта , но за съжаление в малкия град е много трудно и почти невъзможно да се намери треньор , а пък за добър да не говорим . Аз тренирам упорито , давам всичко от себе си , кардио , силови упражнения , спаринги ......

Достатъчна ли е информацията в интернет и от книгите , за да бъде човек на сравнително високо ниво в спорта ?
mrmonkbg
mrmonkbg

0     Мнениеот mrmonkbg на 08 Юли 2010, 17:15

Който има опит в аматьорски състезания или има информация за провеждане , записване и т.н. да пише .
mrmonkbg
mrmonkbg

Назад към Общи дискусии