Най-големият сайт за бойни спортове

Частен треньор - Благоевград, къде мога да намеря?

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Частен треньор - Благоевград, къде мога да намеря?

0     Мнениеот Zlutuss на 25 Юни 2010, 21:06

Мерси,беше много изчерпателна.
"Тържеството на разума се състои в това да живее в мир с онези,които нямат разум"
Zlutuss
Zlutuss

0     Мнениеот somebody на 27 Юни 2010, 07:31

говорих и с Кирил Масларски и с поп Дончо.Кирил каза,че няма проблем,ще се заеме с мен напълно индивидуално,а попа каза,че няма време и ако искам напълно индивидуално ше ме тренира синът му,а от време на време и той ще ме наблюдава.Още не мога да реша при кой. Дайте някакво мнение.разбрах че има сще 2-ма трениори по бокс в благоевград,но не толкоз известни. а тези Ради и Мирослав за които говорихте какви са?
somebody
somebody

Град: Blagoevgrad

0     Мнениеот Zlutuss на 27 Юни 2010, 08:23

По-добре въобще и не ги търси ..щом някой се е съгласил индивидуално да те тренира...много добре...а колко ще си плащаш??!
"Тържеството на разума се състои в това да живее в мир с онези,които нямат разум"
Zlutuss
Zlutuss

0     Мнениеот Nikol на 27 Юни 2010, 08:38

[quote="somebody"]говорих и с Кирил Масларски и с поп Дончо.Кирил каза,че няма проблем,ще се заеме с мен напълно индивидуално,а попа каза,че няма време и ако искам напълно индивидуално ше ме тренира синът му,а от време на време и той ще ме наблюдава.Още не мога да реша при кой. Дайте някакво мнение.разбрах че има сще 2-ма трениори по бокс в благоевград,но не толкоз известни. а тези Ради и Мирослав за които говорихте какви са?[/quot

Радаслав го няма в Бг,иди и до Ипон ако искаш поне за спаринги имат добри момчета е все различни типове на игра.за индвидуално надали ще се съгласят.
Nikol
Nikol

Град: Simitli

Предишна

Назад към Общи дискусии