Частен треньор - Благоевград, къде мога да намеря?
24 мнения • Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Re: Частен треньор,каде мога да намеря?
Напълно самостоятелно няма да можеш да се занимаваш, ще ти трябва поне спаринг партньор ;/
Най-прекрасният измежду цветовете е вишневият. Най-благородният измежду хората е самураят...
-
Exodus - Мнения: 112
- Град: Tutrakan
Това ще го уредя,трябва ми само треньор.Един път седмично ще си мога да си намирам спаринг партньор.
-
- Град: Blagoevgrad
Виж в Блг има силно таеклондо,ако искаш това целия град са черни колани.
Бокс води индивидуално Кирил ама незнам как е ,може да видиш и в Ипон клуба те играят на доста спортове ММА Самбо джудо граплинг,бях в техната зала и е хубава доста.
А карате водеше Ради и беше доста здраво но сега е един Мирослав и без коментар просто.
Има и кик -бокс академия ама за там не съм запозната.

Бокс води индивидуално Кирил ама незнам как е ,може да видиш и в Ипон клуба те играят на доста спортове ММА Самбо джудо граплинг,бях в техната зала и е хубава доста.
А карате водеше Ради и беше доста здраво но сега е един Мирослав и без коментар просто.
Има и кик -бокс академия ама за там не съм запозната.
-
- Град: Simitli
А бокса индивидуално казваш,че води някой Кирил,аз знам,че има 3 клуба по бокс тука,можеш ли да ме ориентираш към кой е той и как му е фамилията.Ако имаш и други даннирнапример тел и адрес?А на самбистите и джудистите,къде им е залата?
-
Кирил Масларски е на бокса и води в училище незнам точно кое.А на самбото и мма залата е на закрития басейн,нова е и мисля че я има в сайта мма България.
За клубове има по бокс ама поп Дончо е само човека каде разбира,другите са хора без състезание даже.
За клубове има по бокс ама поп Дончо е само човека каде разбира,другите са хора без състезание даже.
-
Да знам за Масларски-викат му мухичката.Казваш попа е по-добър треньор от него?
-
хеххе викат му комарчето не мухичката,а дали попа е по-добър ?! Сам се увери ,само ще ти кажа да видиш кой какви медалисти има.А виж и Иван Милчев на Ипон,доста медалисти има а и тои самия има титли в доста боини спортове.Но поп Дончо е наистина добър човек и треньор!
-
А какво му е чак пък толко на Мирослав.А...и"таеклондо" не се пише така..ами ето така-таекуондо.
"Тържеството на разума се състои в това да живее в мир с онези,които нямат разум"
-
Re: Частен треньор - Благоевград, къде мога да намеря?
извини ме за невежеството!!! казвам от личен опит за Мирослав!!!Нека отиде и да види сам момчето.
-
24 мнения • Страница 1 от 3 • 1, 2, 3