Напълно съм съгласен със Alexelguapo.
Хляб и зрелища, и преди и сега.Аз лично много се радвам на срещи като тази на Pat Barry i Crocop на която те показаха не просто спортменство а приятелство.За всички останали фактори като клетката и озлобяването и бизнес проектите на хора като Dana White, ние които знаеме каква е тяхната основна цел се съсредоточаваме изцяло върхо това което правиме и обичаме защото в крайна сметка хората няма да помнят нито въпросния господин White а ще запомнят човека който са следели през годините и неговата спортна кариера, няма да си спомнят нито за клетки нито за никакви негативни подобни елементи които се пробутват на пазара със една цел, повече саир повече пари!
Съвременните гладиатори
3 мнения • Страница 1 от 1
Re: Съвременните гладиатори
Luke,Don`t Join The Dark Side...
-

CAnte - Мнения: 39
Re: Съвременните гладиатори
Това, което се случи между Бари и Мирко, наистина е нещо уникално....аз поне не съм гледал в мач с голям залог, такова уважение. И двамата показаха, че уважението между съперниците, положения труд в тренировките и постигнатите резултати и успехи, са на по-високо стъпало от омразата. Уважението по-между им не им попречи да направят един много добър бой.
Но съм сигурен, че ако бяха се обиждали, щяха да направят по-щастливи организаторите...примери в това отношение колкото искаш. По-очакван двубой от публиката е този, който носи в себе си отрицателен заряд, за жалост. И да не забравяме, че високото ниво на тестостерон, което е едно от необходимите условия за да бъдеш победител (освен уменията, разбира се), не означава да мразиш противника. Хъс и омраза са коренно различни неща. Омразата е за позьорите, комплексарите, актьорите и др.подобни. Истинските бойци не мразят (Анди Хюг, Бас Рутен, Питър Аертс, Рей Сефо, Фьодор Емилианенко и др.), а уважават противника.
Но съм сигурен, че ако бяха се обиждали, щяха да направят по-щастливи организаторите...примери в това отношение колкото искаш. По-очакван двубой от публиката е този, който носи в себе си отрицателен заряд, за жалост. И да не забравяме, че високото ниво на тестостерон, което е едно от необходимите условия за да бъдеш победител (освен уменията, разбира се), не означава да мразиш противника. Хъс и омраза са коренно различни неща. Омразата е за позьорите, комплексарите, актьорите и др.подобни. Истинските бойци не мразят (Анди Хюг, Бас Рутен, Питър Аертс, Рей Сефо, Фьодор Емилианенко и др.), а уважават противника.
-

alexelguapo - Мнения: 72
- Град: Варна
3 мнения • Страница 1 от 1