mart1nezZ написа:На 23 години съм.
Първите ми тренировки, бяха през далечната 1993 г. Тогава, тренирах Кунг-фу, при един тип, на име Ивайло, който за времето си беше единствения експерт в тази област. По-късно се навъдиха, разни знайни и не чак толкова треньори.
Следва пауза от няколко години, до времето когато започнах да тренирам таекуон-до, заедно с типажа писал над мен, както и с още няколко образа.
След това, отново пауза, после работа в СОТ 161 (не е реклама, поне не много

) където се тренираше Шотокан карате, при един от най-добрите инструктори в България, Иван Маранов. Така ме хвана амбицията да тренирам карате, като започнах малко по-усилено, при един друг Иван в клуб на име "Канку". Тренирах известно време, после пак пауза, която продължава до днес.

П.П.
Вдигам яко железа, както и муам здраво, яйца и много мръвка, за да има бицори, от което следва, че не съм толкова отпуснат тип.

Аз работя в Сот 161 в момента и доколкото съм запознат, макар да не съм ходил на тренировките се тренира Шотокан, а не Киокушин. Даже в сайта си пише, че се тренира Шотокан.
А иначе аз съм тренирал няколко месеца Традиционно Карате като малък( на 8 години), 10 месеца Агни Кемпо( на 15), 2 месеца Танг Су До( на 18). И вече 5-година тренирам Бокс и Кик Бокс при Венци и Галя ( от 19, а сега съм на 23, карам 24). Ходел съм малко и на Муай Тай. Също така ходя и на фитнес, но не особено редовно, макар да съм имал и периоди, дето съм ходел и редовно.
Re: Кой какво е тренирал
0
от fire86 на 09 Май 2010, 01:53
Аз работя в Сот 161 в момента и доколкото съм запознат, макар да не съм ходил на тренировките се тренира Шотокан, а не Киокушин. Даже в сайта си пише, че се тренира Шотокан.
А иначе аз съм тренирал няколко месеца Традиционно Карате като малък( на 8 години), 10 месеца Агни Кемпо( на 15), 2 месеца Танг Су До( на 18). И вече 5-година тренирам Бокс и Кик Бокс при Венци и Галя ( от 19, а сега съм на 23, карам 24). Ходел съм малко и на Муай Тай. Също така ходя и на фитнес, но не особено редовно, макар да съм имал и периоди, дето съм ходел и редовно.