В бойните спортове, никой не е застрахован, макар че каквото и да тренираш, било то футбол, баскетбол, спортни танци, когато не се внимава достатъчно, има голяма опасност от контузии. Щом толкова те е страх обаче, винаги можеш да се запишеш да тренираш шах.
Поздрави!
Контузиите в MMA
5 мнения • Страница 1 от 1
Re: Контузиите в MMA
rick ross - b.m.f.
-

MAsTEr - Мнения: 169
Аз преди време паднах от 15см. стъпало и си потроших крака така че няма нищо сигурно. Просто трябва да се внимава.
-
nerozavar
- Град: София
Няма да забравя като тръгвах да тренирам Самбо и Джудо.Бях малък на 10,11г и майка ми ми разправяше същите неща.Как им чупили ръцете ,как в бокса ти чупили носа и др.
Истината е проста вище Паяка,Бадр Хари да са им чупени носовете.Или на Демиян Мая или Алигатора да имат чупени ръце.
Просто ако си добър няма нищо да ти стане ,а ако не просто тренирай по леко.
Аз от 3,4 години съм наблегнал на сртайкинга и когато се боря го правя много леко. ( не ми е чупен носа даже и на са ми го удряли никога много силно за 1000ди спаринги, но на брат ми му го срошиха на 6тия месец:)
P.S. Ако тренираш за удоволствие а не про.Вевоятноста да имаш сериозна контузия е минимална. Просто партнйорите ти те пазят ако са по добри, или ти тях ако е обратното.
А ако си про - бъди много добър.
Истината е проста вище Паяка,Бадр Хари да са им чупени носовете.Или на Демиян Мая или Алигатора да имат чупени ръце.
Просто ако си добър няма нищо да ти стане ,а ако не просто тренирай по леко.
Аз от 3,4 години съм наблегнал на сртайкинга и когато се боря го правя много леко. ( не ми е чупен носа даже и на са ми го удряли никога много силно за 1000ди спаринги, но на брат ми му го срошиха на 6тия месец:)
P.S. Ако тренираш за удоволствие а не про.Вевоятноста да имаш сериозна контузия е минимална. Просто партнйорите ти те пазят ако са по добри, или ти тях ако е обратното.
А ако си про - бъди много добър.
-

EDDIX - Мнения: 222
5 мнения • Страница 1 от 1