Магазин на Лонсдейл
14 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Магазин на Лонсдейл
Мога да ти дам сайт за онлайн пазаруване ако искаш,от там си поръчах бели кецове с лепенки Lonsdale :>
-
- Град: София
Ето такива са моите - http://s96.photobucket.com/albums/l183/ ... 0036-3.jpg
ако искаш драсни ми лс,да ти обясня как се пазарува от тоя сайт
ако искаш драсни ми лс,да ти обясня как се пазарува от тоя сайт

-
Вся наша фирма на лонсдел из охуительных парней
но почему нас не боятся? Мы получаем пиздюлей ;(
парень я теперь крутой у меня лонсдел есть свойй (dance)
смешна работа.. купите си бели кецки.. отидете на 1-2 мача
и се мислите за безсмъртни.. в софия е фрашкано с такива явно и в Пловдив скоро ще стане така...
и се мислите за безсмъртни.. в софия е фрашкано с такива явно и в Пловдив скоро ще стане така...
-
YoungPitbull - Мнения: 20
- Град: Sofia
YoungPitbull написа:Вся наша фирма на лонсдел из охуительных парней
Какво да ти кажа... Прав си !!! Но аз например си ходя на мачове и си се обличам с тези дрехи без да се правя на много отворен или да се слагам за хулиган. Като цяло хулиганството в България е пълна пародия, видяхме какво стана в Мездра... 100 млади момчета скачат на дядовците, които са отишли да погледат мач, защото не се знае дали повече ще имат възможността да гледат ЦСКА на живо в техния град... Та ти казвам, че може просто марката и моделите да го кефят както мен. За това и мисля да му помогна с каквото мога.
Та по темата... Магазин на Лосндейл в България няма. Има български онлайн магазин със стоки на Лонсдейл, но този модел маратонки, които искаш ги няма. Все пак ето ти магазина http://www.middlepett.com/catalog/
Братовчед ми обаче носи същия модел... Купи си ги от най-големия сайт за разпродажби в Англия http://www.sportsdirect.com/ . Сайта е чуждестранен, но стоките са много евтини. Специално маратонки на Лонсдейл няма по-скъпи от 30 паунда, като в България трудно се намират под 100 лв. Проблема е че само доставката ти излиза 30 паунда, така че е оферта да се съберете с приятели и да си купите много неща( а в този магазин има всичко на възможно най-евтини цени, просто няма как да не си харесаш суитчери, тениски, шапки и т.н.) а после да делите доставката. Пазарува се с кредитна или дебитна карта. Хората са много коректни. Има и още един недостатък и той е, че ако сте поръчали много дрехи може нещо да се изгуби при прехвърлянето по летища, пристанища и т.н. На един приятел например не му дойде суитчера( и естествено не го плати.). Та това е от мен. Поздрави и успех.
П.П. Ето ти го твоя модел http://www.sportsdirect.com/lonsdale-le ... e=16500338 за 15 паунда, което е към 35 лв ...
-
живееме в демократична държава и всеки може да си ходи както си иска облечен момчето пита ако няма какво да му кажете не се правете на интересни 

body-puncher
-
Sunrise - Мнения: 351
Sunrise написа:живееме в демократична държава и всеки може да си ходи както си иска облечен момчето пита ако няма какво да му кажете не се правете на интересни
Проблема е, че всичко в България се опорочава. Типичен пример е носенето на определена марка дрехи, в следствие на което ти лепват етика на футболен хулиган. И какво остава, да не носим определената марка, заради някакви лумпени, които носят същата, само защото техния "кодекс" така повелява. Да бе да!
п.п.
Mondscreen, благодарско за сайта.

Поздрави!
-
Тук можете да си поръчате от сайта момчета http://eshopassistant.com/index.php?opt ... &Itemid=85 по-евтино излиза ;]
Pain is temporary, PRIDE is FOREVER !!!
-
Не съм хулиган,нито искам да бъда.Просто ми харесват моделите на Лонсдейл,и питам тук къде евентуално мога да ги намеря.Благодаря на всички отзовали се!
-
- Град: Пловдив
14 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2