Най-големият сайт за бойни спортове

Добра новина за ММА фенове в София.

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Добра новина за ММА фенове в София.

0     Мнениеот Mondscreen на 28 Фев 2010, 15:58

Днес станах абонат в мрежата на Мегалан нетуорк, като си вързах цифрова телевизия и интернет. С изненада и задоволство обаче забелязах, че в списъка с програми са включени и ESPN (America and Europe), през които мога да гледам UFC пряко (дано поста ми не се разглежда като реклама...).
Mondscreen
Mondscreen

Град: Sofia

Re: Добра новина за ММА фенове в София.

0     Мнениеот badbeatbg на 28 Фев 2010, 17:59

верно ли е тфа аз съм на мега лан ама само интернет да зема да си пусна и тв а?
badbeatbg
badbeatbg

Град: София

0     Мнениеот EDDIX на 28 Фев 2010, 18:02

Чувал ли си за "PPV- Pay-Per-View"-плати за да гледаш.Така е УФЦ директно.Просто е невъзможно да се гледа безплатно.А в сащ се плаща по 50 долара.Незнам колко ще е в бг,но мисля че по добре да се изчака 10-12 до макс 24 часа и ще го има в торентите.
Ето ти 1 торент спецялно за ММА,К-1,бокс и др.Аз лично от там си ги тегля.
http://www.bestmmatorrents.com
Аватар
EDDIX

0     Мнениеот Mondscreen на 28 Фев 2010, 18:31

EDDIX написа:Чувал ли си за "PPV- Pay-Per-View"-плати за да гледаш.Така е УФЦ директно.Просто е невъзможно да се гледа безплатно.А в сащ се плаща по 50 долара.Незнам колко ще е в бг,но мисля че по добре да се изчака 10-12 до макс 24 часа и ще го има в торентите.
Ето ти 1 торент спецялно за ММА,К-1,бокс и др.Аз лично от там си ги тегля.
http://www.bestmmatorrents.com

По пронцип си го дърпам от арена, но за да бъде качено там естествено трябва да бъде записано от някъде и до колкото четох, Zuffa са дали правата за излъчване на ESPN Europe или по-точно UK. И аз си мислех за PPV, но доколкото четох излъчването е безплатно и впрочем PPV не е ли за интернет( нещо като финала за FA Cup по Диема преди 2 год. мисля. Който си имаше Диема си го гледаше безплатно, който нямаше, можеше да влезе в сайта им и да си плати за да гледа през компа.)

П.П. Малко офтопик... Днес от 23:00 по Ринг БГ ще дават "Cage Rage".
Mondscreen
Mondscreen

0     Мнениеот mart1nezZ на 28 Фев 2010, 19:54

Mondscreen написа:П.П. Малко офтопик... Днес от 23:00 по Ринг БГ ще дават "Cage Rage".

Cage Rage не беше ли английска промоция, дъщерна на EliteXC, която прекрати съществуването си през 2008-ма, като на нейно място дойде Ultimate Challenge UK? :roll:
mart1nezZ
mart1nezZ

0     Мнениеот Mondscreen на 28 Фев 2010, 20:04

mart1nezZ написа:
Mondscreen написа:П.П. Малко офтопик... Днес от 23:00 по Ринг БГ ще дават "Cage Rage".

Cage Rage не беше ли английска промоция, дъщерна на EliteXC, която прекрати съществуването си през 2008-ма, като на нейно място дойде Ultimate Challenge UK? :roll:

Еми или това, което казваш не е вярно или по РИНГ тази вечер ще ни радват с ретро двубои :D.
Mondscreen
Mondscreen

0     Мнениеот mart1nezZ на 28 Фев 2010, 23:42

Mondscreen написа:
mart1nezZ написа:

Еми или това, което казваш не е вярно или по РИНГ тази вечер ще ни радват с ретро двубои :D.

Това което казвам е напълно вярно! Иначе определено нямам против ретро двубоите и то конкретно от Cage Rage, тъй като за мен, това бе една от най-добрите ММА промоции в Европа. ;)
mart1nezZ
mart1nezZ

0     Мнениеот Mondscreen на 01 Мар 2010, 01:10

mart1nezZ написа:Това което казвам е напълно вярно! Иначе определено нямам против ретро двубоите и то конкретно от Cage Rage, тъй като за мен, това бе една от най-добрите ММА промоции в Европа. ;)

И аз забелязах, че е вярно след като започнах да го гледам. Наистина двубоите бяха добри, но коментаторите направо ме убиха (от смях).
Mondscreen
Mondscreen

0     Мнениеот psycho на 02 Мар 2010, 15:45

Коментаторите и мене ме разбиха... а на "гилотина чок" най се смях :D:D:D:D
поне да го бяха превели
There are two kinds of people: ones that are trying to build their future and ones that are trying to rebuild their past.
Аватар
psycho

0     Мнениеот badbeatbg на 10 Мар 2010, 01:07

Така така аз се поинтересувах и говорих с УФЦ фенове от Англия ЕСПН за 12 паунда на месец получават всички ППВ ивенти и Файт Найтс нямат обаче Белатор и ВЕЦ за разлика от американците които обаче си плащат по 48 долара за ивент а другите 3 получавар фрии
badbeatbg
badbeatbg

Следваща

Назад към Общи дискусии