ДЕБИЛ СЕ КРИЕ ЗАД МОЯ НИК
9 мнения • Страница 1 от 1
Re: ДЕБИЛ СЕ КРИЕ ЗАД МОЯ НИК
Да ти кажа, след въпросния коментар за който може би става въпрос, аз също си помислих, че просто няма начин да си ти, но карай де.
Иначе за да не злоупотребява някой с ника ти и да не оставя нецензурни коментари от твое име под статиите или новините, просто винаги се логвай в сайта, дори когато пишеш коментар под даден материал, а не само когато пишеш във форума. Така нецензурни коментари с твоя ник, но без лог в сайта, ще се премахват, разбира се с твое съгласие.
Поздрави!
Иначе за да не злоупотребява някой с ника ти и да не оставя нецензурни коментари от твое име под статиите или новините, просто винаги се логвай в сайта, дори когато пишеш коментар под даден материал, а не само когато пишеш във форума. Така нецензурни коментари с твоя ник, но без лог в сайта, ще се премахват, разбира се с твое съгласие.
Поздрави!
-
аз също се сещам за въпросния коментар и дори се у4удих 4е интелигентен и морален 4овек спрямо постовете си като теб би оставил такъв комент
Силата зависи от вида знания, които притежаваме.
-
titoblex - Мнения: 186
- Град: dimitrovgrad
Титоблекс не се прай на хитър... скиптик
написаното беше срещу мене и реших че Алекс има сериозен проблем в момента я с жена я с шефа или с нещо друго..(дано не му се случва никога де) и реших да не му отоговарям писах му лично след което се разбрахме.... а тоя дето се крие зад неговото име имам само една дума за него думата е тази която всеки мъж обича да пипа влиза а и някои я лижат..хаха
написаното беше срещу мене и реших че Алекс има сериозен проблем в момента я с жена я с шефа или с нещо друго..(дано не му се случва никога де) и реших да не му отоговарям писах му лично след което се разбрахме.... а тоя дето се крие зад неговото име имам само една дума за него думата е тази която всеки мъж обича да пипа влиза а и някои я лижат..хаха
body-puncher
-
Sunrise - Мнения: 351
- Град: София
Дебилите Са Навсякъде Бе Аз Мисля че Адмитите Трябава Да Ги Блокират Веднага щом Си Покажат Простотията.
Наистина Вече Е Прекалено...
Дайте Да Запазиме Този Сайт чист От Комплексар6тина И Уродливост.МОЛЯ ВИ!!!
Наистина Вече Е Прекалено...
Дайте Да Запазиме Този Сайт чист От Комплексар6тина И Уродливост.МОЛЯ ВИ!!!
Luke,Don`t Join The Dark Side...
-
CAnte - Мнения: 39
Мисля си че и новините,и събитията,и статиите,и т.н. трябва да се коментират само с регистрация...Така няма да има объркване.
Все пак една регистрация се прави за 2 минути.
Все пак една регистрация се прави за 2 минути.
-
Бурзум - Мнения: 14
- Град: Сливница
Съгласен съм с това. Без регистрация да не може да се коментира.Най-големите изписани глупости са от не регистрирани никове.
--- Cro Cop Team ---
-
Bartek - Мнения: 85
А ве да попитам там в ляво където слагате разни размисли и страсти често се появяват на Георги Димитров
Защо правите комуснистеческа пропаганда колеги??? Човека който по негово нареждане е избита голяма част от интелигиенцията на България както и под негово дело се прави атената в църквата света София и умират 10-ки невинни хора.... разкарайте го тоя прост Партизанин оттам много ви се моля.... гледам Ботев,Левски разни велики милсители и изведнъж Георги Димитров не се излагайте това е човека свалил монархията и докарал в България Сталинизма ако има сред вас деца на върли комуснити не си изкарвайте идеите тука нали е сайт за бойни спортове все пак

Защо правите комуснистеческа пропаганда колеги??? Човека който по негово нареждане е избита голяма част от интелигиенцията на България както и под негово дело се прави атената в църквата света София и умират 10-ки невинни хора.... разкарайте го тоя прост Партизанин оттам много ви се моля.... гледам Ботев,Левски разни велики милсители и изведнъж Георги Димитров не се излагайте това е човека свалил монархията и докарал в България Сталинизма ако има сред вас деца на върли комуснити не си изкарвайте идеите тука нали е сайт за бойни спортове все пак

body-puncher
-
Sunrise - Мнения: 351
- Град: София
Според мен ,лозунгите в ляво са излишни и малко неподходящи...
-
Бурзум - Мнения: 14
- Град: Сливница
9 мнения • Страница 1 от 1