Хейтър-и и "биячи" има навсякъде в това сам съм се убеждавал много пъти.
Браво за темата : )

За боя и изкуството в бойните изкуства
16 мнения • Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: За боя и изкуството в бойните изкуства
Последна промяна psycho на 10 Фев 2010, 15:05, променена общо 1 път
There are two kinds of people: ones that are trying to build their future and ones that are trying to rebuild their past.
-
psycho - Мнения: 169
- Град: София
Oho,Nord,Martinez I EDDIX Са Хора Със Класа.... 
Аз По Темата Няма Да Говоря Много
Само Едно ще Kaja Are Verno Да Се Събереме
ще Бъде Много Хубаво Изживяване...
Когато Се Прибера В България Се Надявам Вече Да Е Имало Подобни Срещи На Които И Аз ще Мога Да Присъствам...Еии Много Сте Готини Бе
Поздрави От Митето

Аз По Темата Няма Да Говоря Много
Само Едно ще Kaja Are Verno Да Се Събереме
ще Бъде Много Хубаво Изживяване...
Когато Се Прибера В България Се Надявам Вече Да Е Имало Подобни Срещи На Които И Аз ще Мога Да Присъствам...Еии Много Сте Готини Бе
Поздрави От Митето

Luke,Don`t Join The Dark Side...
-
CAnte - Мнения: 39
Браво oho! Мойте поздравления за темичката която со спретнал.
А за 15-годишните които имат спорове помеждуси им предлагам да отидат в една зала, да си сложат по чивт ръкавици и една каска и да си решат проблема спортсменски.
А за 15-годишните които имат спорове помеждуси им предлагам да отидат в една зала, да си сложат по чивт ръкавици и една каска и да си решат проблема спортсменски.

-
- Град: bsl
Лошото е, че има комплексари не само сред 15-16 годишните. Чувал съм от приятели за не 1-2 случая на 20-22-25 + годишни хвалещи се с уменията си в бокса, кик-бокса и прочие и дървещи се наляво и надясно на всеки срещнат. За тях това не са бойни изкуства, а по-скоро желание да набият някой по-слаб, за да си начешат крастата и да покажат пред останалите колко са "силни". Такива паразити винаги ще има, а съм почти сигурен, че не са само в България - има ги навсякъде, защото това е до някъде типично човешка черта .. Някои хора преосмислят живота си като започнат да тренират и променят себе си към по-добро. Други преди да започнат са били добрички, кротки като овчици, а после се озлобяват и ги обзема няква мания за величие. Трети пък са си били злобни преди, озлобяват се още повече и като започнат да тренират .. Пък има такива дето и да им говориш те не слушат, ами просто се чудят как да ти нанесат 1я удар.
Всичко е до човека .. в крайна сметка. Останал съм с впечатлението, че тук мониторните бойци са съвсем малко и то не такива, квито са по другите форуми, които посещавам и администрирам. Явно тукашната администрация съумява да ги "лекува" навреме ;D Няма лошо.. така и трябва.
Браво на oho за темата и дано форума продължи напред и нагоре ;>
Всичко е до човека .. в крайна сметка. Останал съм с впечатлението, че тук мониторните бойци са съвсем малко и то не такива, квито са по другите форуми, които посещавам и администрирам. Явно тукашната администрация съумява да ги "лекува" навреме ;D Няма лошо.. така и трябва.
Браво на oho за темата и дано форума продължи напред и нагоре ;>
-
- Град: София
УТОПИЯ Е И ОЩЕ КАК, ТОВА КОЕТО МИСЛИШ НАДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ УСЪЩЕСТВИ ПРИ НАЛИ4ИЕТО НА ТАЗ МЛАДЕШ И ТОЗ СТАНДАРТ, МОЖЕ БИ МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО С 4,5% ОТ ХОРАТА В САЙТА
Силата зависи от вида знания, които притежаваме.
-
titoblex - Мнения: 186
- Град: dimitrovgrad
16 мнения • Страница 2 от 2 • 1, 2