Най-големият сайт за бойни спортове

За боя и изкуството в бойните изкуства

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: За боя и изкуството в бойните изкуства

0     Мнениеот EDDIX на 12 Дек 2009, 15:03

Наистина в нета е пълно с лапетии, които дават само отрицателни мнения и много пъти изоб6то не пишат по темата.Но аз лично съм на 27 и добре си спмниам 92-02 че всеки бомбеше всеки навсиакаде се взимаха пари свалихме маратонки и др.И естествено много се биехме.
На мене бойните искуства ми помогнаха много.За спиране да наркотици, за осъзнаване на много проблеми.Откакто тренирам сериозно се бия само ако има истински повот.
Истината е че изкуството се намесва чак като минеш 21, 22 години,поне .Все пак живеем в мутренска д-ва.
Аватар
EDDIX

0     Мнениеот psycho на 09 Фев 2010, 22:10

Хейтър-и и "биячи" има навсякъде в това сам съм се убеждавал много пъти.
Браво за темата : )
Последна промяна psycho на 10 Фев 2010, 15:05, променена общо 1 път
There are two kinds of people: ones that are trying to build their future and ones that are trying to rebuild their past.
Аватар
psycho

Град: София

0     Мнениеот CAnte на 10 Фев 2010, 00:37

Oho,Nord,Martinez I EDDIX Са Хора Със Класа.... :)
Аз По Темата Няма Да Говоря Много
Само Едно ще Kaja Are Verno Да Се Събереме
ще Бъде Много Хубаво Изживяване...
Когато Се Прибера В България Се Надявам Вече Да Е Имало Подобни Срещи На Които И Аз ще Мога Да Присъствам...Еии Много Сте Готини Бе
Поздрави От Митето ;)
Luke,Don`t Join The Dark Side...
Аватар
CAnte

0     Мнениеот didaka на 10 Фев 2010, 11:34

Браво oho! Мойте поздравления за темичката която со спретнал.

А за 15-годишните които имат спорове помеждуси им предлагам да отидат в една зала, да си сложат по чивт ръкавици и една каска и да си решат проблема спортсменски. ;)
didaka
didaka

Град: bsl

0     Мнениеот d0minuS на 12 Фев 2010, 13:54

Лошото е, че има комплексари не само сред 15-16 годишните. Чувал съм от приятели за не 1-2 случая на 20-22-25 + годишни хвалещи се с уменията си в бокса, кик-бокса и прочие и дървещи се наляво и надясно на всеки срещнат. За тях това не са бойни изкуства, а по-скоро желание да набият някой по-слаб, за да си начешат крастата и да покажат пред останалите колко са "силни". Такива паразити винаги ще има, а съм почти сигурен, че не са само в България - има ги навсякъде, защото това е до някъде типично човешка черта .. Някои хора преосмислят живота си като започнат да тренират и променят себе си към по-добро. Други преди да започнат са били добрички, кротки като овчици, а после се озлобяват и ги обзема няква мания за величие. Трети пък са си били злобни преди, озлобяват се още повече и като започнат да тренират .. Пък има такива дето и да им говориш те не слушат, ами просто се чудят как да ти нанесат 1я удар.

Всичко е до човека .. в крайна сметка. Останал съм с впечатлението, че тук мониторните бойци са съвсем малко и то не такива, квито са по другите форуми, които посещавам и администрирам. Явно тукашната администрация съумява да ги "лекува" навреме ;D Няма лошо.. така и трябва.

Браво на oho за темата и дано форума продължи напред и нагоре ;>
d0minuS
d0minuS

Град: София

0     Мнениеот titoblex на 12 Фев 2010, 22:21

УТОПИЯ Е И ОЩЕ КАК, ТОВА КОЕТО МИСЛИШ НАДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ УСЪЩЕСТВИ ПРИ НАЛИ4ИЕТО НА ТАЗ МЛАДЕШ И ТОЗ СТАНДАРТ, МОЖЕ БИ МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО С 4,5% ОТ ХОРАТА В САЙТА
Силата зависи от вида знания, които притежаваме.
Аватар
titoblex

Град: dimitrovgrad

Предишна

Назад към Общи дискусии