Кой е твоя идол?
Re: Кой Е Твоя ИДОЛ?
Подкрепям мнението на Fear като вметна и някои работки в този дух: "I bow to no man", а също така нямам идоли, защото трябва да се стремим да се доближаваме към Бог , а не към смъртен човек . Това е лично мое мнение 

Only Believe !
-
Miste - Мнения: 160
- Град: Ruse
Miste написа:Подкрепям мнението на Fear като вметна и някои работки в този дух: "I bow to no man", а също така нямам идоли, защото трябва да се стремим да се доближаваме към Бог , а не към смъртен човек . Това е лично мое мнение
хахахаха ми бог ти за какъв го имаш за не смъртен 4овек.Толкова си информиран бог е смъртен и е самият, ВТОРИ 4ОВЕК КОЙТО Е В ТЕБ , А НЕ НЯКВА СИ ВЪЗВИШЕНА ДУША ЗЕМИ ПРО4ЕТИ НЕЩО СВЪРЗАНО С БОГ КАТО БИБЛИЯТА ,................
Силата зависи от вида знания, които притежаваме.
-
titoblex - Мнения: 186
- Град: dimitrovgrad
Аз залагам на Руслан Караев 

-
- Град: bsl
Аз нямам идол, но се възхищавам на всички бойци, които се раздават до край на ринга....
-
- Град: Долни чифлик
аз се радвам на Badr Hari
-
- Град: Sofia
"Chuck ICE-MAN Liddel"
Когато започнах да гледам ММА ,някъде началото на 2002.Точно беше възхода на Чък.10тина поредни победи и то почти всички с КО.Беше КО машина.
Неговите победи и стилът му на страикинг с бруталната д.права л.кука и бясната горна мелница.
Ми помогнаха да се насоча към бойните изкуства и да се откажа от наркотицире.И досега като тренирам или се бия използвам много от инстументите на Ледения.
Айса изглеждаше по-добре отколкото Федор сега.Просто трябваше да се пенсионира след мача на века VS Вандарлей.Все пак вече е на 40.
И самата му визия е манияшка, а не като сега се е напълнило с безлични нови бойци.Които нямат нищо с което да те грабнат.А и новия стил в "UFC" все едно правят силен спаринг.А не като Федор,Чък,стария Вандарлей.Те се бият,биеха с цел да смажеш противника.Агресия ,открита но опасна игра.Това са файтари.
Има филм за кариерата на Айс мен.Гледаите го ,особено хората които гледат ММА от 1,2 години.Най великиа "UFC" 92кг шампион.
Когато започнах да гледам ММА ,някъде началото на 2002.Точно беше възхода на Чък.10тина поредни победи и то почти всички с КО.Беше КО машина.
Неговите победи и стилът му на страикинг с бруталната д.права л.кука и бясната горна мелница.
Ми помогнаха да се насоча към бойните изкуства и да се откажа от наркотицире.И досега като тренирам или се бия използвам много от инстументите на Ледения.
Айса изглеждаше по-добре отколкото Федор сега.Просто трябваше да се пенсионира след мача на века VS Вандарлей.Все пак вече е на 40.
И самата му визия е манияшка, а не като сега се е напълнило с безлични нови бойци.Които нямат нищо с което да те грабнат.А и новия стил в "UFC" все едно правят силен спаринг.А не като Федор,Чък,стария Вандарлей.Те се бият,биеха с цел да смажеш противника.Агресия ,открита но опасна игра.Това са файтари.
Има филм за кариерата на Айс мен.Гледаите го ,особено хората които гледат ММА от 1,2 години.Най великиа "UFC" 92кг шампион.
-
EDDIX - Мнения: 222
Много правилно amateur, съгласен съм и с теб 

Those who know when to fight and when not to fight are victorious !
-
mocko - Мнения: 8