Един въпрос
19 мнения • Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Един въпрос
Еми джудото и мен много ме кефи.И без това има един клуб близо до нас.Та какво викаш,че не сваляш,а даже качваш?
-
Qk - Мнения: 161
Здравейте отново.Мислих какво БИ да тренирам и реших,че ми се тренира борба.Та може ли някой,който тренира да ми каже как протича една тренировка и да препоръча клуб в София.Предпочитам класическа,но и за свободна съм навит.Благодаря ви. 

-
Да,видях ги вече,извинявам се.А относо другия въпрос,някой,който е тренирал или тренира борба да каже как протича една тренировка ако може.Благодаря ви.
-
Здравейте пак,извинявам се,че пак нахалствам,но искам да ви питам дали знаете някакъв клуб по борба в софия,където има тренировки събота и неделя или пък делничните дни сутринта към 9:30-10:00 например?Благодаря ви предварително за отговорите. 

-
Bartek написа:Е няма такъв въпрос.![]()
![]()
Изненадващо, но и мен ме учуди, те такова нещо до сега никой не беше питал
Сякаш тренировките по бойни изкуства са метод за отслабване

-
- Град: София
Днеска бях на 1-ва тренировка по джудо и след нея отслабнах с 2 кила.
-
Qk написа:Днеска бях на 1-ва тренировка по джудо и след нея отслабнах с 2 кила.
хахахаха,а пробва ли да се претеглиш два часа след тренировката след като си възстановил загубите на вода...
що пишете глупости само не мога да схвана-кат не искаш да сваляш кила,плюскай,зоби и дигай железа..
ако искаш да се занимаваш и с някакво БИ прочети някои нещица ,за хранене и възстановяване...след тренинг по каквото и да е ,даже и след фитнес сваляш кила-щот с епотиш,нормално е..ако се претеглиш сутрин преди да си пикал и срал,и след това ще установиш че си "свалил" кило две..това сваляне ли е според теб?? \обезводняването сваляне ли е? от всичките ти постове лъха такава неграмотност,неосведоменост..
аман от фитнес маниаци,дет искат ем да са Йеки,хем да могат да се Бъхтат...(грешките са умишлени)
я си пусни произволен мач,от произволно бойно изкуство или спорт..и виж състезателите,особено в тежка категория-нали не мислиш че са там ,на състезание по джудо ,самбо,карате,кикбокс или квот да е само щот са дигали железа.???
-
katana - Мнения: 135
- Град: Plovdiv
19 мнения • Страница 2 от 2 • 1, 2