Възпалени сухожилия
5 мнения • Страница 1 от 1
Re: Възпалени сухожилия
Най-добре отиди на ортопед да ти каже какво точно можеш да взимаш, предполагам някой такъв гел ще ти свърши работа. Иначе студени компреси и покой е най-добре. После като се пооправиш постепенно започваш с леко раздвижване и натоварване и така.
- Дядо, к'во е т'ва?
- Сини сливи.
- Що са червени?
- Щот' са зелени.
- Сини сливи.
- Що са червени?
- Щот' са зелени.
-
spanky - Мнения: 414
- Град: София
ако ходиш на фитнес забрави за тежките щанги ,вдигаи с леки тежести и прави по 20-30 повторения на серия ,така се подхранват сухожилията и вр1зките,ина4е индометацин ще ти св1рши работа и не е ск1п
-
20-30 повторения о.О
Натоварванията трябва да са по-малко и по-рядко. Върви при лекар и му кажи с какво се занимаваш, той ще ти каже какво и как да правиш ;]]
Натоварванията трябва да са по-малко и по-рядко. Върви при лекар и му кажи с какво се занимаваш, той ще ти каже какво и как да правиш ;]]
Най-прекрасният измежду цветовете е вишневият. Най-благородният измежду хората е самураят...
-
Exodus - Мнения: 112
- Град: Tutrakan
аз с1м минал през това и така проедолях този проблем,освен това за твое сведение у4а в медицински университет...
-
5 мнения • Страница 1 от 1