Най-големият сайт за бойни спортове

какви са последствята, като изневери жена на Боец ?

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: какви са последствята, като изневери жена на Боец ?

0     Мнениеот Exodus на 27 Ное 2009, 09:21

Катана, това е доста трудно.
Аз лично, не съм толкова привлекателен, че да започнат момичетата да бягат подире ми.
Вярно, малък съм, животът е пред мен, не се знае какво ще стане занапред, но в момента, няма такава, която да бяга подире ми.
Самочуствие, това е добро, но не за всеки, защото понякога самочуствието прераства в себелюбие и повечето хора се надуват за нищо "Вище ме кой съм аз"..
Най-прекрасният измежду цветовете е вишневият. Най-благородният измежду хората е самураят...
Аватар
Exodus

Град: Tutrakan

0     Мнениеот katana на 27 Ное 2009, 10:30

значи все още нямаш необходимото самочувтсвие...много си далеч от истината смятайки че момичетата тичат след красиви мъже :)
готин,не значи красив..както казва една моя позната рускиня-мъж по красив от маймуна е вече хубавец...а красиви май са само хомосексуалните мъже..други неща привличат една жена ,повече от красотата....
но пак казвам-самочувствието трябва да си има покритие,нарцисизма вече е болест
Аватар
katana

Град: Plovdiv

0     Мнениеот inaccessible на 27 Ное 2009, 20:17

мале ,мале. .. аз май да замълча в тая тема,че .. :DD
Аватар
inaccessible

Град: София

0     Мнениеот Rocco на 28 Ное 2009, 03:21

Така е ,напълно съм съгласен с Катана , в днешно време жените са доста брутални курви ,да се чуди човек на коя да се довери ,на мен лично ми се е случвало момиче което е в дискотека с приятеля си да мине покрай мен и да ми даде номера си ,което си е доста долно ...сякаш вече те отнемат нашите кавалерски функции ,а гледат на нас като на парче месо ,затова съвета ми е мачкайте ,защото колкото по добре се държиш към нея, толкова тя почва да прави каквото си иска с теб,трябва да я даржиш под напрежение ,да знае че във всеки един момент може да те изгуби ,тва е цаката и най важното е не бадете наивни и не вярвайте на думи а на действия ... късмет !
Аватар
Rocco

Град: Burgas/Sofiq

0     Мнениеот Sunrise на 28 Ное 2009, 11:25

Пичове единствените които имат вина в случая са жените ви тях ги причаквайте с бухалка не тъпкачите им.... Жената решили да го направи няма спиране ако не е той ша е друг гадно е когато е с приятел lol
body-puncher
Аватар
Sunrise

0     Мнениеот psycho на 28 Ное 2009, 21:03

Подкрепям Wolf318 историята е много странна,точно като в някоя латино-американска сапунка :neutral:
There are two kinds of people: ones that are trying to build their future and ones that are trying to rebuild their past.
Аватар
psycho

0     Мнениеот GinaCarano на 29 Ное 2009, 02:42

аз лично ако съм боеца и жена ми ми е изневерила бих я пребил от бой и нея и тоя с който го е направила! :!: :!: :!: :!: :!: lol lol
“Понякога поставяме стени около себе си, не за да отблъснем хората, а за да видим на кого му пука достатъчно, за да ги разбие!”
Аватар
GinaCarano

Град: Велико Търново

Предишна

Назад към Общи дискусии