Най-големият сайт за бойни спортове

Бързо ли се палите?

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Бързо ли се палите?

0     Мнениеот Rayan на 15 Мар 2009, 14:58

Моя характер е много непредвидим понякога съм спокоен уравновесен ,но има случай в който ме обливат вълни на агресия но се радвам че успявам да спра навреме и да спра точно преди да направя нещо за което ще съжалявам.Разбирасе имал съм случки в коите не успявам да се контролирам но като си изпатиш няколко пъти се научаваш да се контролираш
Това което не мe убива ме прави по-силен!!!!!
Аватар
Rayan

Град: София

0     Мнениеот unearth на 13 Юни 2009, 14:06

Аз съм много избухлив и твърде лесно се паля :neutral:
unearth
unearth

0     Мнениеот sect на 14 Юли 2009, 13:01

Неприятно ми е да се заяждат с мен и когато човек ме атакува с думи - отвръщам. Но вече да се бия - избягвам ,достатъчно се бих в последните 2-3 години .. стига ми. А и от както почнах да тренирам вече ми е доста по "гот" да си излея цялата злоба на дюшека ,със спаринг партнйора ,когато знам ,че няма да ме намрази ,а ще свърши тренировката и ще тръгнем към спирката заедно :) На уличните физически нападки отговарям с усмивка и просто блокирам и ако се наложи правя някакъв ключ колкото "врага" да разбере ,че не може да ме бие :)
sect
sect

Град: софия

0     Мнениеот rumbaka на 14 Юли 2009, 21:51

Аз съм спокоен. Стига да не ме докосват или да пипнат семейството ми. В улицата съм имал доста пречки с идиоти базиращи се на това че нямат мозък а искат да се правят на големи. Оставям да ме псува или да говори ако тръгва да ме удря или да ме бута пробвам се да му обясня че не е хубаво за него.,когато ме бутат най-много мразя това , за мен лично това е неуважение към човека срещу който седиш пробваш се да му смачкаш духа,заради това най-много да го поваля на земята или да му икрива ръката да го бездвижа и да му покажа че няма смисъл. Лошо е ако докоснат другите най-близки 5 човека след семейството ми именно приятелите ми тогава не ги повалям или им гъна рьката.Но винаги в живота си съм се научил на самоконтрол и дисциплина още от малък имах самоконтрола дисциплината дойде с тренировките.Важното в бойните изкуства не е боя спаринга техника а това,което изгражда тебе това,което те прави по силен духом не само физически. Днешното поколение е завладяно от алкохола,наркотиците,цигарите наличието на повече вредна храна отколкото здравословна,обездвижването без спорта както викаше едно момче от квартала цитирам " За какво ми е да спортувам имам си компютър добро образование а и винаги мога да отскоча до фитнеса но не намирам смисъл " Това момче ме измуми защото не е глупаво но се оставя да го влият и да преценяват неговите приятели,които в крайна сметка не са по различни от него.Най-важното,което съм научил до този етап в живота си е самоконтрола и преценката повярвайте няма по-голяма сила от това,което ви кара да контролирате тялото и разума си. Агресивния боец не е силен той прави много грешки когато не се бие при пълно спокойствие а налита и разчита на физическата си сила. Това е мойто мнение ;)
rumbaka
rumbaka

Град: Sofia

0     Мнениеот RaydaN на 15 Юли 2009, 13:52

Аз мисля, че съм доста уравновесен и хладнокръвен. А за паленето, все някой път, като ми се каже нещо си мълча или отговарям и след 20-30 мин. или 1-2 часа започвам да се нервя, защо не съм направил така, защо не съм го ударил и започвам да се опитвам да се скарам. Но обикновено като ме видят, че правя на контра, не ми отвръщат другите. Много имам мерак да хвана да набия някой, ама ми е жал все и все си мълча и после ме е яд. :roll:

Редакция:
Мнението Ви беше редактирано!
Моля пишете на кирилица!
Аватар
RaydaN

Град: sopot

0     Мнениеот SKY на 26 Авг 2009, 12:34

Ами зависи за какво става дума. По принцип съм търпелив, ако се заяждат с мен - имам предвид някой да ме гледа лошо или нещо такова(много рядко ми се е случвало) и гледам да не се сбия заради съдилища и тем подобни. Но ако прояви акт на агресия като псувня блъскане опит за удар или закачи някой близък(жена, приятел) реагирам на момента без предупреждение дори да са няколко. Винаги всичко е приключвало за няма и минута (не че се хваля но съм си подло копеле и разчитам на изненада и експлозивност нищо че по принцип се водя здравичък-винаги има по здрави ;) ). Но като цяло съм неконфликтен и никога не започвам кавгите аз. :)
SKY
SKY

Град: Ruse

0     Мнениеот Serdjomedin на 26 Авг 2009, 14:31

Аз много бързо се паля за най малкото даже ама като се бия винеги сам спокоен нз как ама не съм като ония дето се притесняват на там на сам ръце алабала луди некво от нерви а се концентрярм и пумпам!А иначе много се ервирам за сичко!
Serdjomedin
Аватар
Serdjomedin

Град: sofia

0     Мнениеот anat на 26 Авг 2009, 14:49

паля се на четвърт,а и ми харесва да се бия
"Който е безумно храбър, загива.
Който е разумно храбър, живее." Лао Дзъ
anat
anat

Град: st.zagora

0     Мнениеот MMAJudo на 15 Ное 2009, 19:32

На насилието отговарям с насилие. На нападки, псувни и обиди не обръщам внимание. По принцип винаги когато може и ситуацията го позволява гледам да се оправя с добро. Много бързо и безкомпромисно обаче съм способен да прибегна до физическо насилие заради неправда или близак човек.
Силата на волята превръща човека в личност и му помага да следва и постига мечтите си.
Аватар
MMAJudo

Град: по Света

0     Мнениеот inaccessible на 16 Ное 2009, 03:46

да .. като кибритена клечка ;)
Аватар
inaccessible

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии