Служителите на МВР
20 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Служителите на МВР
Външни лица едва ли могат, само ако работят към сигурността на МВР.
-
- Град: Sofia
да и мен сащо ме интереува този вапрос
-
- Град: sofia
Аз мога да ви кажа!Огледайте се 50% от полицайте които виждам са с наднормено тегло (направо са си дебели) според вас тренират ли нещо освен да изяждат и изпиват парите които взимат от рекети ?
Това което не мe убива ме прави по-силен!!!!!
-
Rayan - Мнения: 64
- Град: София
от 1 страна е така да но се нещо се тренира например баретите какфо тренират
-
- Град: sofia
Значи имам познати полицай. Едните ходят във фитнеса. Но познавам един полицай който тренираше хем фитнес хем бокс,беше в тежка категория и мисля, че ходеше на леки състезания градски. На ринга само играеха учебен мач и с протектори му излизаха срещу него. Но в общи линий обикновенния полицай освен да стреля с пистолета, е имат тествое със сигурност по физическа подготовка, са не са пренсионерите от Егида София. Напоследък такива забелязвам.
-
Питам, защото имам един познат полицай, който държи една кръчма и в нея ходим да играем карти. Говорихме си за разни бойни техники и го попитах какво работи в полицията, той ми каза, че ги учи на ключове с белезници, не помня какво точно ми каза, та ми стана интересно. Също така ми се иска да започна джуджицу тренировки, а в моя малък град няма школа. Чувал съм един познат да говори, че тренирал известно време нещо в системата на МВР но не знам какво
-
Wolf318 - Мнения: 71
- Град: Бяла, Русе
А този твой познат работили в системата на МВР или с връзки тренирал? И да учат ги на хватки повечето пъти. И има и книжки и техники с палки, но сега съм ги прибрал някъде и немога да ги намеря за съжаление.
-
Exigo написа:А този твой познат работили в системата на МВР или с връзки тренирал? И да учат ги на хватки повечето пъти. И има и книжки и техники с палки, но сега съм ги прибрал някъде и немога да ги намеря за съжаление.
Не знам как е тренирал. Иначе куката, за която говоря не съм го виждал от тогава. С него обичам да си говоря за импровизирани оръжия по принцип.
-
Wolf318 - Мнения: 71
- Град: Бяла, Русе
Имам приятели, служители на МВР, и са ми казвали, че изучава ли най-различни видове БИ (карате, кик бокс, джиу джицу и др.). Във военното са на същият принцип 

Най-прекрасният измежду цветовете е вишневият. Най-благородният измежду хората е самураят...
-
Exodus - Мнения: 112
- Град: Tutrakan
20 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2