тоя бретт имам чувството,че го е страх мн защото нали знаете,че има хора,които неспират да говорят ,само и само да се разсеят и да забравят за страха от предсоящото нещо,което ги плаши,а и за негрите е характерно да имат голяма уста,но....
Човека няма загуба.Има право да говори каквото си поиска , кой му вярва или не негов си проблем.И вие да бяхте на негово място щяхте да говорите така.Сигурен съм.Аз съм за Фьодор , но не бъдете толкова негативни към Брет.Боец като всички останали без загуба.Браво на човека за дето е уверен в себе си.Няма да излезе с негативно мнение за себе си.Дано се получи добър мач.
На мене ми се струва, че Фьодор ще го премаже в 1 рунд и ще иде на кино хубавия мач (Ето, не съм хейтър, даже гласувах за Фьоди ) Колкото и да е надъхан Брет, май ще бъде бит, за тия които нямаха загуби и паднаха в последствие ме е яд само за Деймиън Маия...
Много повече са гласувалите за Федор, но не забравяйте, че и Брет е боец, които се е доказал цели 10 мача без загуба Не трябва да забравяме, че Брет е фен на грубата сила и в подходящият момент може да се нахвърли върху Федо и да го победи. Гласувах за Федо, но малко се съмнявам да бие, понеже и Брет не е за изхвърляне.
Най-прекрасният измежду цветовете е вишневият. Най-благородният измежду хората е самураят...
Rogers прекалено много говори това не ми харесва.В смисъл, че .. то хубаво е да имаш самочувствие и да си уверен но.. според мен малко се надценява и се опитва да го "сплаши" абе ще видим .. за мен Emelianenko ще победи двубоя ще е много интересен.
Re: Fedor Emelianenko
0
от Exodus на 03 Сеп 2009, 18:39