Най-яките коментари от потребители!!!
Re: Най-яките коментари от потребители!!!
Е то какво излезе сега,диаз4ето зоба и ротуел са един абонат на виваком пловдив!
http://www.speedguide.net/ip/95.42.161
http://www.speedguide.net/ip/95.42.161
-
AVRAMA - Мнения: 110
- Град: silistra
Излезе също така, че Диазчето си остана до край едно страхливо лайно без капчица доблест и мъжество!!!
-
ludvefira - Мнения: 635
- Град: Варна
Нищо не е излизало луд, това че е страхливо лайно си беше ясно от самото начало... ахахахах

-
faro - Мнения: 498
предствям си ги тримата седнали на маса ,посрещайки този светъл христиански празник с телефоните и пишат ли пишат....
зоб4о,дис4е и бен ротуел
зоб4о,дис4е и бен ротуел
-
AVRAMA - Мнения: 110
- Град: silistra
Резила никаква кожа не е спасил зъщото той сам призна че е направил много профили... Haker4o/ Raziele/ ЗоБдоГроБ/ Strend/ Tresh/ колюгипса/ diaz4e/ jivsto/ ttwe/ Fenix/ Musashito и още двайсет профила са негови. Различното аипи не гарантира че са различни хора. Различния почерк и начина на мислене също може да се маскира но никога психологическия портрет не може да си го промени колкото и да му се иска. Модела "център на внимание", "вечната опозиция", "голямото его" и други черти от характера винаги са налице. Оливата също е мултак, но беше забавен и обиждаше само профилите на мултака Хакерчо/Резила/Зобдогроб и т.н.. с редовните потребители се разбираше и спазваше приятелския тон. Оливата също е тежък случай. Неговия синдром е "влизането в роля", от бургаска нинджа милионер и ръководител на ударни бригади се превръщаше в беден фермер защитаващ бабички по селата ...хахахаха..
Болни мозъци мада фака....
Весела Коледа .

Весела Коледа .
-
Блясъчко - Мнения: 20
Ludvefira както сам виждаш на по горния коментар мистерията продължава:)))
-
ЗоБдоГроБ - Мнения: 74
- Град: София
А, много ясно бе човек
Ама съм се скъсвал от смях с Олива. Яд ме е, че се покри така. Той те тормозеше най-успешно признай си

Ама съм се скъсвал от смях с Олива. Яд ме е, че се покри така. Той те тормозеше най-успешно признай си

-
Ей не мога да се сдържа и това си е... "Блясъчко" щях да те питам на лично, но гледам, че не мога да ти пращам съобщение. Виж какво ме мъчи пич - преди време имаше един потребител тук в сайта който пишеше като анонимен. Така и не разбрах името му и единственото което зная за него е, че ИП-то му свършваше на 249. Ти ли си това ве човек

-
Блясъчко коментира Олива. :-)
-
Карелин - Мнения: 224