Какво искате да се промени в ММА.BG!
23 мнения • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Какво искате да се промени в ММА.BG!
Аз чета сайта от доста време. Варианта за забрана от посещения от чужбина изобщо не ми харесва. Аз както и други потребители дълго ни няма в България, а искаме да посещаваме сайта... Аз се чудя защо не искате да дадете на някой доверен потребител правомощия и просто да трие коментарите, които обиждат други коментирали статиите или форума. Не разбирам много от компютри и може би не е чак толкова лесно колкото си мисля. Но според мен просто трябват още хора, които да поддържат по някакъв начин сайта. Няма ли такива, които да се съгласят доброволно без заплащане да ви помагат и на които ще се доверите?
-

burning - Мнения: 175
- Град: varna
Re: Какво искате да се промени в ММА.BG!
burning написа:Аз чета сайта от доста време. Варианта за забрана от посещения от чужбина изобщо не ми харесва. Аз както и други потребители дълго ни няма в България, а искаме да посещаваме сайта... Аз се чудя защо не искате да дадете на някой доверен потребител правомощия и просто да трие коментарите, които обиждат други коментирали статиите или форума. Не разбирам много от компютри и може би не е чак толкова лесно колкото си мисля. Но според мен просто трябват още хора, които да поддържат по някакъв начин сайта. Няма ли такива, които да се съгласят доброволно без заплащане да ви помагат и на които ще се доверите?
Относно модератора: Дори да има трима човека модератори, тези хора няма да седят 24 часа, седем дни в седмицата в сайта и да следят какво се случва.
Както сами виждате вулгарните коментари се излизват един след друг
Дори и да имаме модератори, пак ще има пропуски и ще продължат да се сипят вулгарни изрази. В момента се разработва приложение, което да скрива коментарите на потребител, които обижда или ви дразни, така по наше мнение ще се нормализират нещата.
Подобно нещо да се програмира струва около 1 800 лева. Нека поне всички след това да сме доволни. Ок?
ММА.BG
-

Nikolay - Мнения: 130
23 мнения • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3