rush написа:Посещаемостта на сайта няма да спадне ако има функция да добавяме потребители в блокирани или врагове, да не ни излизат техните коментари и да не можем да им ги четем. Тогава плевелите сами ще напуснат, защото никой няма да им обръща внимание.
....Това е единствения начин да не четем обиди по наш адрес, спам и друга помия, а да четем само коментари, които са по темата от стойностни потребители!)
"ttwe" ти много добре знаеш, че ти ще си добавен от почти всички потребители и никой няма да ти чете заядливите, товарещи, провокативни и обидни коментари.. и ще напуснеш по собствено желание сайта, защото няма да имаш поле за изява и всичко което искаш да излееш срещу другите ще остава във въздуха;
Недей се вживяеай толкова, нито сайта е твой, нито си някъв лидер да казваш кой къде ще ме блокира. Ако бе си логнат пак ще се виждат всички коментари, а лабилните нерви на хората тук ми вещаят много дни в сайта. Коментарите във фейсбук също ще се виждат от всички, затова й се обезмисля, ако искамм да си излея цялата "жлъч" мога и от там да го направя. Всичко точно е. Дано се завърнат по скоро мултаките, да ви гледам как ревете. Колкото и неприятно да ти е имам потребитвли, с които си лафя от сайта и не ме мразят....
Re: Какво искате да се промени в ММА.BG!
6
от rush на 10 Авг 2015, 10:42
....Това е единствения начин да не четем обиди по наш адрес, спам и друга помия, а да четем само коментари, които са по темата от стойностни потребители!)
"ttwe" ти много добре знаеш, че ти ще си добавен от почти всички потребители и никой няма да ти чете заядливите, товарещи, провокативни и обидни коментари.. и ще напуснеш по собствено желание сайта, защото няма да имаш поле за изява и всичко което искаш да излееш срещу другите ще остава във въздуха;