Най-големият сайт за бойни спортове

Какво искате да се промени в ММА.BG!

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Какво трябва да се промени в сайта?

Забрана на посещения от чужбина/фалшиви IP/
3
5%
Добавяне на опция "Врагове" и в статиите с новините
29
53%
Плащане на членски внос, който да осигури модератор
4
7%
Разрешаване на коментарите от анонимни потребители
3
5%
Правомощия за коректни потребители да трият "Spam"
12
22%
Нищо не трябва да се променя
3
5%

Общо гласове : 54

Re: Какво искате да се промени в ММА.BG!

6     Мнениеот rush на 10 Авг 2015, 10:42

Посещаемостта на сайта няма да спадне ако има функция да добавяме потребители в блокирани или врагове, да не ни излизат техните коментари и да не можем да им ги четем. Тогава плевелите сами ще напуснат, защото никой няма да им обръща внимание.
....Това е единствения начин да не четем обиди по наш адрес, спам и друга помия, а да четем само коментари, които са по темата от стойностни потребители!)

"ttwe" ти много добре знаеш, че ти ще си добавен от почти всички потребители и никой няма да ти чете заядливите, товарещи, провокативни и обидни коментари.. и ще напуснеш по собствено желание сайта, защото няма да имаш поле за изява и всичко което искаш да излееш срещу другите ще остава във въздуха;
Аватар
rush

Град: Пловдив

Аватар
ttwe

Град: Sofia

7     Мнениеот rush на 10 Авг 2015, 12:02

ttwe Аз не искам да те блокират, а просто да не ти чета тъпите спам и провокативни коментари. И да не чета помията ти, на кой потребител жена му колко грозна била. Нека да въведат такава опция и тогава да си пишеш на воля колкото искаш , ако искат безплатни стоки да ти дават, слабо ме интересува! Никой тук не понася такива като теб, които се занимават с хората и други членове на семействата им! :twisted:
Аватар
rush

Град: Пловдив

6     Мнениеот AVRAMA на 10 Авг 2015, 12:48

Потребитьолю Ръш-Разсъждаваш много правилно,справедлив човек си ,винаги даваш точни и мъдри мнения,но прочети вица за дявола и казана на Българите в ада ,все пак :)))
Аватар
AVRAMA

Град: silistra

6     Мнениеот faro на 10 Авг 2015, 13:10

@Ръш, разбери, че е безсмислено да спориш с такива, като този "ttwe". Тези хора през живота си не са приемали мнение различно от своето, сега ли ще започнат ? Ти го плюеш, той мисли, че дъжд вали. Иначе съм твърдо ЗА твоето предложение да се добави "враг" и в статиите, коментарите и дори да не ти излиза опция да го прегледаш, все едно не съществува. Така бавно и мъчително бацилите ще бъдат излекувани веднъж завинаги.
Аватар
faro

2     Мнениеот used2bgood на 10 Авг 2015, 14:19

Момчета, още по-добър вариант е да се направи бан-лист в профила и като влезеш в него, слагаш съответните откачалници в бан-листа си и не ги виждаш повече.Ако си направят друг акаунт и продължават, просто се добавя новия им ник към другите. В много онлайн игри това е възможно. Може да стане и с опцията враг, както предлагате но според мен с персонален бан-лист ще е по-ефикасно.
Аватар
used2bgood

4     Мнениеот Ro на 10 Авг 2015, 16:52

Като за начало може НАЙ-НАКРАЯ да изтриете оня ПСИХОПАТ Fenix, който псува МЪРТВИ МАЙКИ, писа невероятни ГНУСОТИИ за малки момиченца и съпруги. Нужно ли е пак да публикуваме снимките? Аз такива гнусотии не бях чел и нямам желание да си припомням... АМА ЗАЩО НЕ СТЕ ГО РАЗКАРАЛИ ДО СЕГА МИ Е ИНТЕРЕСНО???
Аватар
Ro

Град: Бургас

0     Мнениеот ttwe на 10 Авг 2015, 18:53

faro написа:@Ръш, разбери, че е безсмислено да спориш с такива, като този "ttwe". Тези хора през живота си не са приемали мнение различно от своето, сега ли ще започнат ? Ти го плюеш, той мисли, че дъжд вали. Иначе съм твърдо ЗА твоето предложение да се добави "враг" и в статиите, коментарите и дори да не ти излиза опция да го прегледаш, все едно не съществува. Така бавно и мъчително бацилите ще бъдат излекувани веднъж завинаги.

Хахаха точно на място, само че наопаки. Не аз не приемам чуждите мнения, а вие пиленца, не аз цивра срещу чужди мнения и коментари, а вие котенца...е кой виновен? lol е кой виновен, е кой виновен lol lol То и тук се вижда, тези, които са казали нещо различно са със скрити коментари. lol lol Това е дискусионен форум, коментарите също са за дискусия да се чуят различни гледни точки, а не една - слонда слонда та слонда, после не би ли провокирали. Чибааааа lol
Аватар
ttwe

0     Мнениеот Каньо на 10 Авг 2015, 19:23

Да претрепа публично ..Феникс и другите мърши ,да свидетелствате в моя полза ;)
Аватар
Каньо

Град: Провадия

1     Мнениеот used2bgood на 10 Авг 2015, 20:21

Всичко е в ръцете на екипа на мма.бг. Ако им пука за нас ще се справят с проблема и ще въведат нужните мерки и опции в сайта. Това което продължава да се случва е просто отвратително.
Аватар
used2bgood

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии