Психопатът от сайта е ясен! Беше следен и се издаде!
Re: Психопатът от сайта е ясен! Беше следен и се издаде!
Разиели искам да споделя с теб и всички които четат в този форум нещо което истински много ме притеснява. А то е именно начина по който Евкалипт натопи Жоро от сайта, че е крадец. Ти човеко извини ме, но не приличаш изобщо на човека за който се представяш /някакъв Радо, спортист при това/. Много сериозно си мисля, а и го вярвам, че ти всъщност ползваш това име /Радо/ само за да злепоставиш реален човек. Дано греша, ама на дали!
Другото в което също вярвам е, че ти и Евкалипт сте един и същи човек.
Другото в което също вярвам е, че ти и Евкалипт сте един и същи човек.
-
ludvefira - Мнения: 635
- Град: Варна
Другата седмица съм в Пловдив. Диазче, ако искаш да се видим ще се радвам да го направим. Не се шегувам наистина ще се радвам.
-
.
Последна промяна Raziele на 17 Дек 2016, 17:11, променена общо 2 пъти
-
Raziele - Мнения: 51
- Град: Sofia
Ако ми дадеш фейс и си пишем там да се уверя, че си наистина човека за който се представяш не само ще ти се извиня, ами ще дойда лично да ме набиеш на воля без дори да се съпротивлявам за да се изкефиш на макс за това което съм ти причинил с обидите си. Но ти няма да го направиш - всички знаем по какви причини. Ти не си човека за който се представяш.
-
.
Последна промяна Raziele на 17 Дек 2016, 17:11, променена общо 2 пъти
-
Ок. Но ако това ще те успокои - ти за мен си нормален
. И между другото хапчета не мога да пия заради алкохола. Ай сега наздраве от чичо Ицо
Наздраве изродииии... радвам се, че го има този сайт ! Луди, болни, шизофреници всички сме се събрали на едно място под предлог, че обичаме спорта а в същото време всеки си "цъка" тук и дърпа чергата към себе си и се забавлява малко или много. Наздраве пичове!
))))))

Наздраве изродииии... радвам се, че го има този сайт ! Луди, болни, шизофреници всички сме се събрали на едно място под предлог, че обичаме спорта а в същото време всеки си "цъка" тук и дърпа чергата към себе си и се забавлява малко или много. Наздраве пичове!

-
Така, ще се намеся, с уточнението че съм безпристрастен.
В една тема засякох коментар на Reziele, в който спомена при кого е тренирал бокс. Познавам въпросния треньор и действително преподаваше на същото място, на което Reziele твърдеше че е тренирал. Според мен въпросният потребител не лъже за самоличността си и не сателитен профил, нито на Diaz4e, нито на Зоба.
Това е моето мнение.
В една тема засякох коментар на Reziele, в който спомена при кого е тренирал бокс. Познавам въпросния треньор и действително преподаваше на същото място, на което Reziele твърдеше че е тренирал. Според мен въпросният потребител не лъже за самоличността си и не сателитен профил, нито на Diaz4e, нито на Зоба.
Това е моето мнение.
-
Аахахх,ludvefira ме кефи максимало ето това е човек с здрава психика,да го обидиш без да е заслужил и тои да те затапи по най пичовския начин!
-
- Град: sofia
.
Последна промяна Raziele на 17 Дек 2016, 17:11, променена общо 1 път
-