Най-големият сайт за бойни спортове

Психопатът от сайта е ясен! Беше следен и се издаде!

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Психопатът от сайта е ясен! Беше следен и се издаде!

7     Мнениеот KCD2 на 03 Авг 2015, 20:08

Как ви се занимава с такива глупости бе пичове?
Аватар
KCD2

2     Мнениеот ludvefira на 03 Авг 2015, 20:17

Пичове.... някой от вас сеща ли се кой мръсен изрод беше натопил Жоро от нашия сайт, че краде от ММА магазина?
Аватар
ludvefira

Град: Варна

2     Мнениеот FearNoMore на 03 Авг 2015, 20:21

ludvefira написа:Пичове.... някой от вас сеща ли се кой мръсен изрод беше натопил Жоро от нашия сайт, че краде от ММА магазина?

https://mma.bg/novini/obshti-novini/pomognete-ni-da-hvanem-kradetsa

на трета страница е, шести коментар
ако става дума за същото нещо....
Аватар
FearNoMore

Град: София

2     Мнениеот ludvefira на 03 Авг 2015, 20:30

Благодаря много за светкавичната реакция :)
За Господин Евкалипт става въпрос значи.
Аватар
ludvefira

Град: Варна

0     Мнениеот Raziele на 03 Авг 2015, 21:45

.
Последна промяна Raziele на 17 Дек 2016, 17:12, променена общо 1 път
Аватар
Raziele

Град: Sofia

0     Мнениеот Каньо на 03 Авг 2015, 23:03

Твоя човек Вилка ..резилчо ,евкалипчо и ...онзи който го попитах нещо а той разбира се излъга,момчето което се цупеше за минусите,момчето което уж беше разбрано и говореше дипломатично ,онова момче с песничките ,онова момче което постояно се дрогирва но е златната надежда на България в спорта и правораздавателната система.Онова което в момента се плюнчи като Резила,но след някой ден като утихнат нещата ,ще се появи с други профил ,ще бъде добър ,разбран ,възпитан ...е да и крайно лицемерен ,за това момче говоря.
Резилчо ,Айде батьовата от следващата седмица боксовата зала на ЦСКА ,всеки ден от понеделник до петък ,след 6 ,заповядай те с зелката и там другите шизофреници които се чувствате бойци .Не ми говори глупости за скайп и телефони ,пробвай мъжеството си,да знам смешно е да говоря за мъжки дадености на неква дрогирана путка.Само едно име ще ти кажа...Чарли Зеленоф ,това те чака!
Аватар
Каньо

Град: Провадия

8     Мнениеот Wolfflex на 03 Авг 2015, 23:10

Хора, няма смисъл от спорове и побойща по улиците. Аз ви препоръчвам, ако някой наистина се мрази, го дразни и т.н някой друг, вместо да се избивате на улиците правете спаринги решето го на ринга (преди някой да ме обвини, че съм фейк акаунт предлагам да направим някакси да се знае кой, кой е може и нещо като събиране за някое UFC) та няма смисъл просто малко сме тука и ако някой иска да се регне в сайта и разгледа той се откже, ако има хейтъри по - добре спамете в други сайтове, защото това е единствения ММА сайт в бг ... Не взимам страна, даже не знам кой срещу кой е просто като неотрален ви казвам, че уличните битки не са решение.
Аватар
Wolfflex

Град: Враца

Аватар
Zelot

Град: Sofia

2     Мнениеот vilkata на 03 Авг 2015, 23:31

Каньо написа:Твоя човек Вилка ..резилчо ,евкалипчо и ...онзи който го попитах нещо а той разбира се излъга,момчето което се цупеше за минусите,момчето което уж беше разбрано и говореше дипломатично ,онова момче с песничките ,онова момче което постояно се дрогирва но е златната надежда на България в спорта и правораздавателната система.Онова което в момента се плюнчи като Резила,но след някой ден като утихнат нещата ,ще се появи с други профил ,ще бъде добър ,разбран ,възпитан ...е да и крайно лицемерен ,за това момче говоря.
Резилчо ,Айде батьовата от следващата седмица боксовата зала на ЦСКА ,всеки ден от понеделник до петък ,след 6 ,заповядай те с зелката и там другите шизофреници които се чувствате бойци .Не ми говори глупости за скайп и телефони ,пробвай мъжеството си,да знам смешно е да говоря за мъжки дадености на неква дрогирана путка.Само едно име ще ти кажа...Чарли Зеленоф ,това те чака!

Ако е така лошо...не за друго а защото когато го попита даде думата си,че няма нищо общо.И доста глупости станаха нападаха Олива без причина заяждаха се с другите потребители...
vilkata
vilkata

Град: sofia

1     Мнениеот AVRAMA на 03 Авг 2015, 23:39

Gospodin Zelot-ИСКАМ САМО ЗА ЕДНА МИНУТКА ДА ДОПУСНЕТЕ В СВОЕТО СЪЗНАНИЕ ВЕРОЯТНОСТА,ЧЕ ИЗБРОЕНИТЕ ПО ГОРЕ ОТ ВАС ЧЕТИРИМА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СА НАИСТИНА ЧЕТИРИ АБСОЛЮТНО РАЗЛИЧНИ ЛИЦА И СПРЕТЕ НАЙ НАКРАЯ ДА СЕ ФИЛМИРАТЕ С РАДО,ЗАЩОТО ВЕЧЕ СЕ ПОЛУЧАВА ЕДНО ИЗКРИВЯВАНЕ ОТ РЕАЛНОСТА!
Аватар
AVRAMA

Град: silistra

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии