Този определено живее за Oliva сигурно по цял ден стои на монитора и следи какво ще напише малкия Хахахахахахаха Психическо и тежко заболяване. На моят син за какво му се карам като стои постоянно на PC
Zelot брат, няма какво да се занимаваш с този индивид. Този индивид освен, че не е добре психически има около 100 профила. Това го доказах още преди 1 месец. Само хвърли поглед кога са регистрирани mmagringo и oliva09 единия е регистриран на 22.12.2011 в 20:21, а другия на 22.12.2011 в 20:19. Регистрирани са с 3 минути разлика в една и съща година, месец, ден и час. 3 минути разлика? Нали осъзнаваш, че са на един и същ човек и двете регистрации. Погледни кога е регистриран новакаунт - на същия 08.07.2015 година когато са регистрирани другите акаунти и още с първото си мнение ме псува. Виж кога е регистриран thiagoalves - туко що с единствената цел да те напсува. В началото се чудех как нормални прави хора с работа подкрепят един доказано нестабилен психически юноша, но в последствие ми стана ясно - пича си е направил много акаунти и сам се подкрепя. Реалните хора в този сайт са има няма 10 човека. Мен също ме заплашваха - казах им кой съм, как се казвам, къде тренирам, как изглеждам, кои са треньорите ми. Познай какво стана? Никой не се появи. Никой няма да се появи и при теб. Още повече щом са нареждали хора от залата ти - как си мислиш, че някой ще се появи? Един съвет от мен – не си троши нервите с глупости. Не си заслужава да обръщаш внимание на един психопат.
Пращам ти скайпа ми – можеш да ми пишеш да направим една тренировка заедно и да ти обясня как стоят нещата.
Новакаунт айде двамата днес да ходим при него. Среща някъде да си направим? Момчето е казало къде тренира.
Последна промяна Raziele на 03 Авг 2015, 16:13, променена общо 1 път
Дай си телефона ти казах аз ще дойда и тогава ще ме видиш кой съм да видя ти мен с Близнаците ли ще ме плашиш. Днес още ще се обадя на Ванката братовчеда им че му нямам на Росен номера. Дай си телефонния номер и си кажи името.
Господин Олива вчера исках да си разменим номерата, но вие отказахте. С Радо(Raziele) имам среща на ул. "Свети Пимен Зографски" - зала Дианабад в 19:00. Аз ще съм с червена тениска Everlast, него не го знам с какво ще е. Ще стоим на входа на залата, елате направо на живо да ни се представите. Очаквам ви с нетърпение, господин Олива09.
Да видим сега кой си ти че ще заплашваш с имената на Близнаците. Говорих с Ванката, сега ще ми прати телефона на Росен. Кажи си името и си дай телефона
Господин Олива,Николай се казвам.Вие как се казвате?Не,не нямам нужда от имена,казахте че ще се появите.Винаги съм предпочитал разговорите очи в очи.Аз с името на Близнаците абсолютно никого не съм заплашвал.Въпреки това има един човек,които само ще си поговори с вас заради простотиите които изговорихте по адрес на определени хора. Аз ЛИЧНО САМ ще се разправям с вас, всичките псувни които изляхте по мой адрес ще ви излязат през задния вход.За допълнителна информация около личността ми, елате на срещата.Ако и вие не се появите, говори много жалко за вас.
Re: Психопатът от сайта е ясен! Беше следен и се издаде!
-6
от frankshamrock на 03 Авг 2015, 15:52