Генерална промяна.
24 мнения • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Генерална промяна.
когато кличко победи кобрата се изредиха тука да пишат всякакви върли фенове на украинеца, плюха по нашето момче, плюха като разпрани. големите фенове на кличко хаххх. ето сега кличко ше се бие с фюри и статията си стои почти непокътната, тия същите големи фенове на кличко нямат нито един коментар там, нито където и да е било в статия за кличко след мача с кобрата. иначе в същото време са доста активни в други теми. големите фенове няма що. търсят само такива по коментирани статии, за да се конфронтират и да дразнят останалите. когато кобрата падна, тоя 'ttwe' нали го помня какъв голям фен на кличко беше, обясняваше че го следял от години, че му бил фен на стила, обясняваше за допинг програмите му и какво що било. от тогава тоя марсол не съм го виждал да пише в статия за кличко никога, иначе срещу кобрата беше доста активен. ето вижте сами преди 2 дни в един и същ ден има нови статии, едната е за официално обявения мач за всичките пояси кличко-фюри, а другата е за конар и гей парадите, хейтъра "ttwe", псевдофенчето, както очаквах, е активен само във втората тема за гейовете, а иначе големия почитател и голям фен на кличко хахахахаа, много долен тип и хейтър е тоя. отдавна се знае че не е никакъв фен, а един голям злобар който се радва от това идолите на другите да губят за да се кефи после. той наистина беше фен на кличко, но само за мача с кобрата, както всички други които не подкрепиха нашето момче и се радваха че загуби, те не са фенове на кличко, а хейтъри и антифенове на българските успели спортисти. противна, жалка и хейтърска работа
Последна промяна oliva09 на 09 Юли 2015, 22:03, променена общо 3 пъти
-
oliva09
- Град: Burgas
Re: Генерална промяна.
Олива, аз за тоя ТТВЕ почти нищо не мога да кажа освен, че съм останал с впечатление за него, че е супер сигурен в правораздавателната система на БГ
. Не знам от къде такива познания и сигурност в правото има, но наистина успя да ме впечатли, когато дори ти предложи да го уцелиш с тухла по главата с надеждата после да ти направи мръсно докато те съди
Не е минавал ден от тогава в който да не се сещам за този коментар и да се спуквам от смях /защото си го представям/

Не е минавал ден от тогава в който да не се сещам за този коментар и да се спуквам от смях /защото си го представям/
-

ludvefira - Мнения: 635
- Град: Варна
24 мнения • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3