Генерална промяна.
24 мнения • Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Re: Генерална промяна.
аз винаги съм твърдял, това д минусите е пълна тъпотия и не веднъж съм го писал ама модераторите си мислят, че системаа работи много добре, понеже така наречената групичка не спира да мрънка и пускат теми за чистка на сайта, искат да определят кой да пише и кой не! обвиняват мен, че имам над 10 профила, а всъщност те са с 10 плюса а аз с 10 минуса! всеки нормално мислещ човек може да си зададе въпроса как е възможно това!?
-
ЗоБдоГроБ - Мнения: 74
- Град: София
ЗоБдоГроБ написа:аз винаги съм твърдял, това д минусите е пълна тъпотия и не веднъж съм го писал ама модераторите си мислят, че системаа работи много добре, понеже така наречената групичка не спира да мрънка и пускат теми за чистка на сайта, искат да определят кой да пише и кой не! обвиняват мен, че имам над 10 профила, а всъщност те са с 10 плюса а аз с 10 минуса! всеки нормално мислещ човек може да си зададе въпроса как е възможно това!?
Много просто във вашите мненя винаги обиждате или се заяждате с някои.Най вече ти Зобе.Много добре си работи системата,вместо да слушаме колко милиона имаш Зобе,ние коментираме боици,докато не се появи някои от вас и не обиди някого след което този обиденя ви отвръща което е съвсем нормално.Raziele,никакви факти не си представял ти си издигаш на почит един определен боец които всички останали мразят и го оправдаваш за цялата му простотя,това са фактите.

-
- Град: sofia
Току що си направих нов акаунт за да пробвам дали може така да се слагат плюсове и минуси....и се оказа че не може. Отчита го на IP, a не на акаунт! Колкото и акаунта да имаш можеш да гласуваш само по веднъж!
Raziele минусите ти ги слагат само различни хора бъди сигурен в това! Аз също винаги ти слагам минус, защото си отегчителен и някак си неприятен!
Raziele минусите ти ги слагат само различни хора бъди сигурен в това! Аз също винаги ти слагам минус, защото си отегчителен и някак си неприятен!
-
- Град: Sofiq
Лично аз, не успях да разбера, каква е тази генерална промяна, която се иска тук.
До сега никога не са вадени неща от "кухнята" на ММА.БГ, но ако желаете доста интересни факти може да покажем: колко акаунти биват деактивирани през последни 3 седмици (числото е двуцифрено), колко обидни коментари са били изтрити, и колко различни проблеми всекидневно разглеждани и коригиране.
В системата за "палчетата" е вложено много време и доста финансов ресурс (както и за всяка друга разработка по сайта). Както сами виждате от колегата по-горе - от 1 IP може само 1 вот да се направи в дадения коментар.
И на мен ми се иска да има хиляди функции от типа на Facebook, но разликата е, че те са една от най-богатите фирми в света с приходи от милиарди долари, а ММА.БГ се поддържа от точно двама човека, който правят всичко за да се поддържа този сайт на топ ниво + работят на още едно място.
Пак ви казвам: решението не е да изгоним 1 или 2-ма потребители.
Отделно да ви напомня, че загубихме огромна част от посещенията си, заради спирането на Анонимните потребители да пишат, които ви дразнеха адски много, но това никой не го интересува.
Какво да направим? Да забраним коментарите под статиите, за да сме доволни всички ли?
До сега никога не са вадени неща от "кухнята" на ММА.БГ, но ако желаете доста интересни факти може да покажем: колко акаунти биват деактивирани през последни 3 седмици (числото е двуцифрено), колко обидни коментари са били изтрити, и колко различни проблеми всекидневно разглеждани и коригиране.
В системата за "палчетата" е вложено много време и доста финансов ресурс (както и за всяка друга разработка по сайта). Както сами виждате от колегата по-горе - от 1 IP може само 1 вот да се направи в дадения коментар.
И на мен ми се иска да има хиляди функции от типа на Facebook, но разликата е, че те са една от най-богатите фирми в света с приходи от милиарди долари, а ММА.БГ се поддържа от точно двама човека, който правят всичко за да се поддържа този сайт на топ ниво + работят на още едно място.
Пак ви казвам: решението не е да изгоним 1 или 2-ма потребители.
Отделно да ви напомня, че загубихме огромна част от посещенията си, заради спирането на Анонимните потребители да пишат, които ви дразнеха адски много, но това никой не го интересува.
Какво да направим? Да забраним коментарите под статиите, за да сме доволни всички ли?
ММА.BG
-
Nikolay - Мнения: 130
Системата си е много добре направена,кво ревете като ученички с тези минусчета,просто приемете че не ви харесват.Някои потребители немогат да приемат че имат няколко профила а само минуси събират.Толкова голяма болка ли е че отнасяте негативи.Постелили сте си тръни върху тях ще лежите следователно.Искате да обиждате и заплашвате ,а отсреща да ви мълчат ,еми няма как да стане.
Отделно момчетата които подържат сайта си вършат много добре работата.Ама вие сте такива злобни индивиди че не виждате всъщност колко приятен сайт е това.Вместо да мрънкате ,като не ви хареса ,изхода го знаете.
Отделно момчетата които подържат сайта си вършат много добре работата.Ама вие сте такива злобни индивиди че не виждате всъщност колко приятен сайт е това.Вместо да мрънкате ,като не ви хареса ,изхода го знаете.
-
Каньо - Мнения: 568
- Град: Провадия
24 мнения • Страница 1 от 3 • 1, 2, 3