Най-големият сайт за бойни спортове

Хигиена на форума и сайта!

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Хигиена на форума и сайта!

-5     Мнениеот Raziele на 07 Юли 2015, 23:05

.
Последна промяна Raziele на 17 Дек 2016, 17:24, променена общо 1 път
Аватар
Raziele

Град: Sofia

-5     Мнениеот ttwe на 07 Юли 2015, 23:26

Raziele написа:
Olympus написа:Нека да се изкажа и аз по темата.
Наистина, "Зоба" обижда по отвратителен начин, но като гледам и останалите потребители му отвръщат подобаващо. Той ви тролне, вие го запсувате, той ви отвърне и т.н и т.н. Получава се едни затворен кръг. Не знам, защото не съм чел толкова подробно коментарите, но пробвали ли сте(включително и Зоба) да се разберете нормално, от къде идва целият проблем? Защото никой нормален човек няма да започне да псува и да обижда без да има причина. Явно нещо го е подразнило.

Забелязвам още нещо- има един потребител Raziele, който не съм видял да обижда и да псува, но сума ти народ са се нахвърлили отгоре му и го провокират, гонят, слагат минусчета и т.н. Причината е че не харесва бразилските бойци ли?

И на мен самият, като фен на един от най-мразените бойци в сайта, ако не и най-мразеният- Алистър Овърим, не ми е приятно да чета коментарите, в които го наричате с женски имена, твърдите че за нищо не ставал, че бил същия като Боб Сап и т.н. Обаче разбирам че всеки има право на мнение и си мълча. Обаче защо като някой каже дори нещо леко критично за всеобщите любимци, една вълна от 10 човека се нахвърлят върху него, провокират и праскат минусчета?
Ситуацията става малко "ако не харесваш Паяка, Белфорт и Циганина- нищо не разбираш, ще ти скрием коментара с минусчета и ако може, спри да пишеш".

Не е редно така, момчета......

Olympus - да не ти пука брат, няма кво да си мълчиш. От толкова мълчане - некви типове буквално са превзели сайта и не признават чуждо мнение. Всеки, който има различна позиция, бива обстрелян с минуси, а мнението му бива скрито. Време е нормалните потребители да се обединим и да им разклатим "царството". Революция - грабвайте пушките :).

Това отдавна се мъчих да го правя, за съжаление някой хора си мислят, че сайта е техен, а другите като овчици следват, щото искат да са куул, нещо като женските в гимназията....заедно са като мачкат останалите, като не остане никой се карат помежду си. С приказка не става, колкото и да си мислят някой хора тук. Или трябва да спреш да посещаваш и пишеш или трябва да ги нареждаш един по един. Средно положение няма!
Аватар
ttwe

Град: Sofia

-4     Мнениеот VAm на 08 Юли 2015, 00:05

Браво,това е истината и това е от доста време,и хората който наистина разбират и имат опит вече не пишат в тези форуми,останаха хора по на 18 години който разбират от всичко и имат собствено мнение,което е окончателно,и хора който майките и бащите им са били спортисти и си мислят че и те притежават техни данни,имаме и генни инженере,и да не забравяме най-новия философ vilkata

Визирам
sunrize,furo,vilkata,
Ако съм изтървал някой да не се чувства обиден
VAm
VAm

Град: Стара Загора

6     Мнениеот worldworrior на 08 Юли 2015, 00:14

Такива като вас трябва,да ги горят на клада. :evil:
NEVER SURENDER !!!!
Аватар
worldworrior

Град: ihtiman

VAm
VAm

Град: Стара Загора

5     Мнениеот worldworrior на 08 Юли 2015, 00:43

Хахаха...ти само обиди,включващи хуйове,ли знаеш? :D
Последна промяна worldworrior на 08 Юли 2015, 00:50, променена общо 1 път
NEVER SURENDER !!!!
Аватар
worldworrior

Град: ihtiman

Аватар
ЗоБдоГроБ

Град: София

5     Мнениеот rush на 09 Юли 2015, 01:03

Разбира се, че ще те обиждат след като не могат да те понасят. И има защо! Ти долна твар обиждаше всички тук, включително и мен и вече като стана ясно, че по някакъв начин си се докопал до снимки на някои потребители, си ги заплашвал и изнудвал на лично съобщение. Обидите към теб са най-малкото, което заслужаваш! Този сайт е за спортисти и споделяне на спортни теми и идеи, а не за унижаване и изнудване на потребители. :evil: :evil: :evil: :evil:

BAN!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Аватар
rush

Град: Пловдив

Предишна

Назад към Общи дискусии