Raziele написа:Olympus написа:Нека да се изкажа и аз по темата.
Наистина, "Зоба" обижда по отвратителен начин, но като гледам и останалите потребители му отвръщат подобаващо. Той ви тролне, вие го запсувате, той ви отвърне и т.н и т.н. Получава се едни затворен кръг. Не знам, защото не съм чел толкова подробно коментарите, но пробвали ли сте(включително и Зоба) да се разберете нормално, от къде идва целият проблем? Защото никой нормален човек няма да започне да псува и да обижда без да има причина. Явно нещо го е подразнило.
Забелязвам още нещо- има един потребител Raziele, който не съм видял да обижда и да псува, но сума ти народ са се нахвърлили отгоре му и го провокират, гонят, слагат минусчета и т.н. Причината е че не харесва бразилските бойци ли?
И на мен самият, като фен на един от най-мразените бойци в сайта, ако не и най-мразеният- Алистър Овърим, не ми е приятно да чета коментарите, в които го наричате с женски имена, твърдите че за нищо не ставал, че бил същия като Боб Сап и т.н. Обаче разбирам че всеки има право на мнение и си мълча. Обаче защо като някой каже дори нещо леко критично за всеобщите любимци, една вълна от 10 човека се нахвърлят върху него, провокират и праскат минусчета?
Ситуацията става малко "ако не харесваш Паяка, Белфорт и Циганина- нищо не разбираш, ще ти скрием коментара с минусчета и ако може, спри да пишеш".
Не е редно така, момчета......
Olympus - да не ти пука брат, няма кво да си мълчиш. От толкова мълчане - некви типове буквално са превзели сайта и не признават чуждо мнение. Всеки, който има различна позиция, бива обстрелян с минуси, а мнението му бива скрито. Време е нормалните потребители да се обединим и да им разклатим "царството". Революция - грабвайте пушките.
Това отдавна се мъчих да го правя, за съжаление някой хора си мислят, че сайта е техен, а другите като овчици следват, щото искат да са куул, нещо като женските в гимназията....заедно са като мачкат останалите, като не остане никой се карат помежду си. С приказка не става, колкото и да си мислят някой хора тук. Или трябва да спреш да посещаваш и пишеш или трябва да ги нареждаш един по един. Средно положение няма!
Re: Хигиена на форума и сайта!
-5
от Raziele на 07 Юли 2015, 23:05