mart1nezZ написа:На 23 години съм.
Първите ми тренировки, бяха през далечната 1993 г. Тогава, тренирах Кунг-фу, при един тип, на име Ивайло, който за времето си беше единствения експерт в тази област.
Интересно, не си влизал от 2011 и не знам дали ще отговориш

, но да пробвам . И на мен първите ми тренировки бяха през 1996-1997 по Фей Ин при Ивайло и Методи в Техникума по Електроника, дали става дума за Фей Ин и същия Ивайло? Страхотен човек беше, много умерен, някакво вътрешно благородство излъчваше. Живеех на <100 метра от техникума, преместиха се в Дианабад и наште не искаха да продължа защото бях малък, да не се прибирам сам по тъмно. От тези тренировки са ми останали страхотни спомени, ходех с още двама приятели от квартала.
Нататък без да броим каране на колело:
- плуване
- шотокан
- киокушинкай
- плуване пак
- баскетбол четири години в гимназията
- ушу
- кикбокс
- йога от 2012г 7 месеца в група, после самостоятелно до сега. Много е добре за издържливост и гъвкавост при всякакъв друг основен спорт.
Тази година реших ММА без състезателна цел, искам да наблегна идея повече на захватните - БДД, джудо, самбото. От първи Януари съм се запотил с физическата подготовка, кг не са проблем, силово бях позаслабнал.
Работата ми е на смени, имам странична 2-3 вечери седмично. Някой може ли да каже къде се тренира(София) в дневни часове? Сутрин 7-9ч също екстра?
Re: Кой какво е тренирал
0
от vilkata на 20 Апр 2015, 01:10