Най-големият сайт за бойни спортове

oliva09 напуска сайта

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: oliva09 напуска сайта

4     Мнениеот Ro на 01 Дек 2014, 19:07

goldenglory написа:
ЗоБдоГроБ написа:Аз съм регистриран, обаче оливата ме дразни яко. Да изчезва, изобщо няма да ми липсва, нито пък ще се сетя за него някога. Както каза един някъде из коментарите, форума привлича нови а старите умират! Така и става с мма идват нови бойци и пребиват старите кучета и от там идват и споровете. Тука по точно хората се карат и псуват защото са два типа, едните са пристрастните фенки които едно си знаят и едно си баят, които обичат един боец и само него си хвалят и другия тип са тези които гледат реално на нещата. Втория тип не са от обичаните, те казват истини които болят! Да кажеш че оливата не те дразни това си е чисто лицемерие.

ЗоБдоГроБ точно ти ли се обаждаш, където всеки твой коментар започва с думата "палячовци" към останалите потребители и не спираш да обиждаш. Дори никой не ти пише, ти се включваш с директни обиди и нападки. Точно за теб трябва задължителен БАН! Дори гледам, че към последните ти коментари са ти направили забележка да не обиждаш! ....

Точно тоя екземпляр "ЗоБдоГроБ" беше псувал мен и oliva09 в статиите след мача с Кличко-Кубрат, без дори да сме влизали в сайта, камо ли да сме го засегнали с нещо.Просто от злорадстване,че нашето момче падна.. Дори случайно намерих коментарите му, след като реших да прочета 3-те страници ПОМИЯ, която се беше изсипала от ограничените душици.
Аватар
Ro

Град: Бургас

Аватар
ЗоБдоГроБ

Град: София

5     Мнениеот faro на 01 Дек 2014, 20:25

ЗоБдоГроБ написа:Обаждам се, защото тука сте една шепа "регистрирани" които си мислите че сте нещо повече от другите, щом сте се регистрирали одавна, че разбирате повече и че никой нищо не може да каже срещу вас. Ето сега темата е олива напуска сайта, аз изказвам мнение, че не ми пречи да го няма и веднага искачат някви да го бранят. Сайта не е ваш, като не ви харесва вече, спирате и вие да го посещавате и всичко ще е ок. Не ме кефи мнението на много хора тук и нещо което не ме кефи си го казвам. Точно както правите и вие!!! То голяма драма станало тука осем страници с коментари в тема за олива браво, браво, само така пичове, всички сте голямата работа хахаха аз спирам щото ще падна на нивото ви! Продължавайте да роните големите сълзи, че олива вече няма да пише от този никнейм а от някой нов. Драмата наистина е голяма хахаха

Браточка, щом си над тези неща спокойно може да си събираш дърмите и да се чупиш от тука, на никой няма да му пука за теб. Ае беги от тука че много натоварваш.
Аватар
faro

4     Мнениеот pehi14 на 01 Дек 2014, 21:26

ЗоБдоГроБ ти си един от най-дразнещите в сайта. Освен това пишеш и като анонимен, когато искаш да си излееш злобата докрай :evil:
Аватар
pehi14

Град: Велико Търново

4     Мнениеот 4you на 01 Дек 2014, 21:42

ЗоБдоГроБ - оливия поне забавляваше с глупостите си, а ти си много натоварващ и изключително злобен.
Като си толкова готин и почтен как става това, че имаш само отрицателни гласове в коментарите? И какво мнение изказваш ти, като съдържанието на коментарите ти винаги е насочено към някой и е прикрепено с обидни думи?
4you
4you

4     Мнениеот ludvefira на 01 Дек 2014, 23:14

Мен лично никога не ме е дразнила, или впечатлявала глупостта на някой хора. Подминавал съм я с лека ръка и продължавам да го правя ежедневно, но има индивиди които съумяват да съчетаят това си качество с изключително висока доза самочувствие, която комбинация лично мен ме обърква и втрещява. Един вид не мога да подмина това туко така. Такъв беше случая в този сайт с "Диазче" а ето, че сега се появи и "зобдогроб". Що за човек трябва да си в 21-ви век да съхраниш мозъкът си непокътнат до такава степен, че в него да цари пълна хигиена??! И от къде по дяволите идва това самочувствие. Ето това е въпроса за мен.
Аватар
ludvefira

Град: Варна

4     Мнениеот rush на 01 Дек 2014, 23:31

ludvefira написа:Мен лично никога не ме е дразнила, или впечатлявала глупостта на някой хора. Подминавал съм я с лека ръка и продължавам да го правя ежедневно, но има индивиди които съумяват да съчетаят това си качество с изключително висока доза самочувствие, която комбинация лично мен ме обърква и втрещява. Един вид не мога да подмина това туко така. Такъв беше случая в този сайт с "Диазче" а ето, че сега се появи и "зобдогроб". Що за човек трябва да си в 21-ви век да съхраниш мозъкът си непокътнат до такава степен, че в него да цари пълна хигиена??! И от къде по дяволите идва това самочувствие. Ето това е въпроса за мен.

Всичките тези анонимни както и няколко регистрирани, които обиждат и хейтват по сходен начин са един и същ болен човек с психически отклонения и начален стадий на шизофрения ! Не изключвам това да е недоносчето Диазче, а зобдогроб да е едно от многото му лица !
Последна промяна rush на 01 Дек 2014, 23:43, променена общо 1 път
Аватар
rush

Град: Пловдив

4     Мнениеот ludvefira на 01 Дек 2014, 23:39

rush написа:
ludvefira написа:Мен лично никога не ме е дразнила, или впечатлявала глупостта на някой хора. Подминавал съм я с лека ръка и продължавам да го правя ежедневно, но има индивиди които съумяват да съчетаят това си качество с изключително висока доза самочувствие, която комбинация лично мен ме обърква и втрещява. Един вид не мога да подмина това туко така. Такъв беше случая в този сайт с "Диазче" а ето, че сега се появи и "зобдогроб". Що за човек трябва да си в 21-ви век да съхраниш мозъкът си непокътнат до такава степен, че в него да цари пълна хигиена??! И от къде по дяволите идва това самочувствие. Ето това е въпроса за мен.

Там е работата, че това кретенче Диазче винаги си е бил в сайта и пише като анономен, опитва се да пише по различен начин за да изглежда, че са няколко различни човека. Пише от едно IP коментар, след което имитира, че някой го пoдкрепя, като пише от друго IP, когато напада някого пак така прави. Освен, че пише от името на няколко анонимни, той има поне 2 регистрации. Не изключвам зобдогроб да е негов профил. Всичките тези анонимни, които обиждат и хейтват, както и няколко регистрирани,които се държат по абсолютно същия начин са един и същ болен кретен, убеден съм в това.

Това го зная приятелю. Аз не веднъж съм го казвал, но след това по същия начин ме нападат от два, или три различни ИП адреса и когато никой не ме подкрепи изгледам като пълен идиот и по този начин давам материал на такива педали да се чувстват добре и да спят спокойно вечер. Живеят с мисълта, че са извоювали някаква победа, а истината е, че нищо не са постигнали в живота си. Тяхната единствена радост е когато накарат някой да се почуства зле, или неловко в дадена ситуация. Това ги храни тях и заради това живеят. Живи и здрави да са дано, за да може да се мъчат по-дълго.
П.п: Олива върни се с коментар тук, защото още малко ще те изчакам и наистина ще ти счупя крака lol
Аватар
ludvefira

Град: Варна

0     Мнениеот TheMadDog на 02 Дек 2014, 00:09

Да. Коментарите в сайта наистина са много неприятни напоследък. Абсолютни малоумници които нямат нищо общо с бойни изкуства са дошли да хейтват и да си изливат злобата.
Смислените коментари са един от десет.
От време на време чета американски форуми и ситуацията е доста различна - човек чете и наистина може да научи доста! Последно четох за Кубрат и абсолютно всички чужденци казаха много добри неща за срещата му, и направиха супер разбор и сравнение с останалите боксьори и тн. А тука братче - мега идиоти които бокс са гледали само в Роки псуват на поразия и осират всичко наред!
Тука стана ТОТАЛНА ТРАГЕДИЯ!!
Натоварвам се само като си помисля за излятата помия и мнения които са толкова малоумни че не мога да повярвам как са ги съчинили.
Аватар
TheMadDog

Град: Sofia

0     Мнениеот shadowfighter на 02 Дек 2014, 00:13

ТУК Е ОЛИВКАТА ВЛИЗАЙТЕ В СТАТИЯТА ЗА КОБРАТА АЗ СИ ПИЯ БИРАТА И СЕ НАСЛАЖДАВАМ ХАХАХАХА
shadowfighter
shadowfighter

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития