oliva09 напуска сайта
Re: oliva09 напуска сайта
ЗоБдоГроБ написа:Обаждам се, защото тука сте една шепа "регистрирани" които си мислите че сте нещо повече от другите, щом сте се регистрирали одавна, че разбирате повече и че никой нищо не може да каже срещу вас. Ето сега темата е олива напуска сайта, аз изказвам мнение, че не ми пречи да го няма и веднага искачат някви да го бранят. Сайта не е ваш, като не ви харесва вече, спирате и вие да го посещавате и всичко ще е ок. Не ме кефи мнението на много хора тук и нещо което не ме кефи си го казвам. Точно както правите и вие!!! То голяма драма станало тука осем страници с коментари в тема за олива браво, браво, само така пичове, всички сте голямата работа хахаха аз спирам щото ще падна на нивото ви! Продължавайте да роните големите сълзи, че олива вече няма да пише от този никнейм а от някой нов. Драмата наистина е голяма хахаха
Браточка, щом си над тези неща спокойно може да си събираш дърмите и да се чупиш от тука, на никой няма да му пука за теб. Ае беги от тука че много натоварваш.
-
faro - Мнения: 498
ЗоБдоГроБ ти си един от най-дразнещите в сайта. Освен това пишеш и като анонимен, когато искаш да си излееш злобата докрай 

-
pehi14 - Мнения: 134
- Град: Велико Търново
ЗоБдоГроБ - оливия поне забавляваше с глупостите си, а ти си много натоварващ и изключително злобен.
Като си толкова готин и почтен как става това, че имаш само отрицателни гласове в коментарите? И какво мнение изказваш ти, като съдържанието на коментарите ти винаги е насочено към някой и е прикрепено с обидни думи?
Като си толкова готин и почтен как става това, че имаш само отрицателни гласове в коментарите? И какво мнение изказваш ти, като съдържанието на коментарите ти винаги е насочено към някой и е прикрепено с обидни думи?
-
Мен лично никога не ме е дразнила, или впечатлявала глупостта на някой хора. Подминавал съм я с лека ръка и продължавам да го правя ежедневно, но има индивиди които съумяват да съчетаят това си качество с изключително висока доза самочувствие, която комбинация лично мен ме обърква и втрещява. Един вид не мога да подмина това туко така. Такъв беше случая в този сайт с "Диазче" а ето, че сега се появи и "зобдогроб". Що за човек трябва да си в 21-ви век да съхраниш мозъкът си непокътнат до такава степен, че в него да цари пълна хигиена??! И от къде по дяволите идва това самочувствие. Ето това е въпроса за мен.
-
ludvefira - Мнения: 635
- Град: Варна
ludvefira написа:Мен лично никога не ме е дразнила, или впечатлявала глупостта на някой хора. Подминавал съм я с лека ръка и продължавам да го правя ежедневно, но има индивиди които съумяват да съчетаят това си качество с изключително висока доза самочувствие, която комбинация лично мен ме обърква и втрещява. Един вид не мога да подмина това туко така. Такъв беше случая в този сайт с "Диазче" а ето, че сега се появи и "зобдогроб". Що за човек трябва да си в 21-ви век да съхраниш мозъкът си непокътнат до такава степен, че в него да цари пълна хигиена??! И от къде по дяволите идва това самочувствие. Ето това е въпроса за мен.
Всичките тези анонимни както и няколко регистрирани, които обиждат и хейтват по сходен начин са един и същ болен човек с психически отклонения и начален стадий на шизофрения ! Не изключвам това да е недоносчето Диазче, а зобдогроб да е едно от многото му лица !
Последна промяна rush на 01 Дек 2014, 23:43, променена общо 1 път
-
rush - Мнения: 172
- Град: Пловдив
rush написа:ludvefira написа:Мен лично никога не ме е дразнила, или впечатлявала глупостта на някой хора. Подминавал съм я с лека ръка и продължавам да го правя ежедневно, но има индивиди които съумяват да съчетаят това си качество с изключително висока доза самочувствие, която комбинация лично мен ме обърква и втрещява. Един вид не мога да подмина това туко така. Такъв беше случая в този сайт с "Диазче" а ето, че сега се появи и "зобдогроб". Що за човек трябва да си в 21-ви век да съхраниш мозъкът си непокътнат до такава степен, че в него да цари пълна хигиена??! И от къде по дяволите идва това самочувствие. Ето това е въпроса за мен.
Там е работата, че това кретенче Диазче винаги си е бил в сайта и пише като анономен, опитва се да пише по различен начин за да изглежда, че са няколко различни човека. Пише от едно IP коментар, след което имитира, че някой го пoдкрепя, като пише от друго IP, когато напада някого пак така прави. Освен, че пише от името на няколко анонимни, той има поне 2 регистрации. Не изключвам зобдогроб да е негов профил. Всичките тези анонимни, които обиждат и хейтват, както и няколко регистрирани,които се държат по абсолютно същия начин са един и същ болен кретен, убеден съм в това.
Това го зная приятелю. Аз не веднъж съм го казвал, но след това по същия начин ме нападат от два, или три различни ИП адреса и когато никой не ме подкрепи изгледам като пълен идиот и по този начин давам материал на такива педали да се чувстват добре и да спят спокойно вечер. Живеят с мисълта, че са извоювали някаква победа, а истината е, че нищо не са постигнали в живота си. Тяхната единствена радост е когато накарат някой да се почуства зле, или неловко в дадена ситуация. Това ги храни тях и заради това живеят. Живи и здрави да са дано, за да може да се мъчат по-дълго.
П.п: Олива върни се с коментар тук, защото още малко ще те изчакам и наистина ще ти счупя крака

-
ludvefira - Мнения: 635
- Град: Варна
Да. Коментарите в сайта наистина са много неприятни напоследък. Абсолютни малоумници които нямат нищо общо с бойни изкуства са дошли да хейтват и да си изливат злобата.
Смислените коментари са един от десет.
От време на време чета американски форуми и ситуацията е доста различна - човек чете и наистина може да научи доста! Последно четох за Кубрат и абсолютно всички чужденци казаха много добри неща за срещата му, и направиха супер разбор и сравнение с останалите боксьори и тн. А тука братче - мега идиоти които бокс са гледали само в Роки псуват на поразия и осират всичко наред!
Тука стана ТОТАЛНА ТРАГЕДИЯ!!
Натоварвам се само като си помисля за излятата помия и мнения които са толкова малоумни че не мога да повярвам как са ги съчинили.
Смислените коментари са един от десет.
От време на време чета американски форуми и ситуацията е доста различна - човек чете и наистина може да научи доста! Последно четох за Кубрат и абсолютно всички чужденци казаха много добри неща за срещата му, и направиха супер разбор и сравнение с останалите боксьори и тн. А тука братче - мега идиоти които бокс са гледали само в Роки псуват на поразия и осират всичко наред!
Тука стана ТОТАЛНА ТРАГЕДИЯ!!
Натоварвам се само като си помисля за излятата помия и мнения които са толкова малоумни че не мога да повярвам как са ги съчинили.
-
TheMadDog - Мнения: 47
- Град: Sofia
ТУК Е ОЛИВКАТА ВЛИЗАЙТЕ В СТАТИЯТА ЗА КОБРАТА АЗ СИ ПИЯ БИРАТА И СЕ НАСЛАЖДАВАМ ХАХАХАХА
-
Назад към ММА турнири и събития