Най-големият сайт за бойни спортове

oliva09 напуска сайта

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: oliva09 напуска сайта

0     Мнениеот YonkoD на 27 Ное 2014, 21:05

Ама това не е ваш личен сайт. Това е обществен новинарски сайт. Ползвайте си форума за интимни преживявания.
20 пъти казах, че не се логвам, освен ако не купувам нещо, защото не пиша във форума. Следя сайта от година, коментирал съм Кличко-Пулев, щото съм решил, че има какво да напиша.

Колегата ви пехи достатъчно показа с оглед изказването си срещу мен. Този сайт е на всички.
YonkoD
YonkoD

Град: София

0     Мнениеот 4you на 27 Ное 2014, 21:10

Wow eek много е лесно за обяснение - YonkoD е един от тях, той има 3 мнения от регистрацията си, това значи че пише като анонимен. Освен това той се издаде, като защитава хора, на чийто постъпки уж не е бил пряк наблюдател. Сам вижда как се плюе по българските спортисти и нищо не казва по въпроса, иначе Оливата бил големия проблем, къде писал нещо си за Ник Диас. И как може Олива да е големия проблем, където пише някакви си коментари, а за тези които хулят по успелите ни спортисти и дума да не обелиш???
4you
4you

0     Мнениеот YonkoD на 27 Ное 2014, 21:15

4you написа:Wow eek много е лесно за обяснение - YonkoD е един от тях, той има 3 мнения от регистрацията си, това значи че пише като анонимен. Освен това той се издаде, като защитава хора, на чийто постъпки уж не е бил пряк наблюдател. Сам вижда как се плюе по българските спортисти и нищо не казва по въпроса, иначе Оливата бил големия проблем, къде писал нещо си за Ник Диас. И как може Олива да е големия проблем, където пише някакви си коментари, а за тези които хулят по успелите ни спортисти и дума да не обелиш???

Каква конспирация какво нещо....аз подкрепям Кличко, удари си гъза в тавана. АйПи то ми се вижда и може да се види кой съм и какво съм писал. Не съм коментирал Диаз бейби. Казах какво съм коментирал.
Това, че не приемаш чужд коментар си е изцяло твой проблем. Аз ще продължавам да се включвам и да пиша, там където има какво да кажа. Следващия моля!
YonkoD
YonkoD

0     Мнениеот goldenglory на 27 Ное 2014, 21:25

Прочети това отдолу нагоре! Дали Олива е проблема?

от: Анонимко (217.217.55.xx) преди 16 дни
Оставете го малко да си отдъхне оливата, направихте го на нищо. Да, клоунът на сайта е, но бъдете малко хора. Тя природата достатъчно го е наказала, няма нужда и вие още да го правите на нищо.

oт: Анонимко (89.25.29.xx) преди 16 дни
ama mai naistina obicha

от: ЗоБдоГроБ16 преди 16 дни
Oliva като гледам как ти серат в устата, ти си направо цяла тоалетна, а и като гледам ти харесва това. Храниш се с лайната хахахахах

от: Анонимко (79.100.25.xx) преди 16 дни
Олива е съпругата на Жуниор дос Сантос и курвата на Дейна...ахахахахаха

от: Анонимко (78.95.15.xx) преди 16 дни
oliva09, майка ти да еба

от: oliva09 преди 16 дни
тва е положението за мен циганина е най-добрия боец в тежката на юфс , да яде бой от веласкес, но в първата среща го просна на земята с един удар
Аватар
goldenglory

Град: Хасково

0     Мнениеот faro на 27 Ное 2014, 21:28

Ама никой не ти е казал да не пишеш или да не се включваш, смея на кажа че такива като теб са причината да не пиша във форума, само виж от кога ми е регистрацията и броя на мненията и ще ти стане ясно. Такива като теб където защитават утайката на сайта без никакви аргументи са ми ясни, ти си поредния анимационен герой... Правиш генерални заключения както ти падне, и от цялата работа само мОлива09 ти е виновен, е някак си не върви тая работа не мислиш ли ? Казваш че не приемаме чужд коментар, а ти самия приемаш ли такъв ? 9123849230578912 човека ти обясниха как седят нещата обаче ти си знаеш своето и го повтаряш като развалена латерна. Пак ти казвам такъв тип хора като теб са даже по - дразнещи и от хамалите дето псуват наред, просто защото ги игнорираме, а такива като теб са по - опасни
Аватар
faro

-1     Мнениеот YonkoD на 27 Ное 2014, 21:39

Кого съм защитил? Не съм говорил за никой освен Олива и то заради личния ми сблъсък с него. Защо си измисляте бе хора. Какъв съм и колко съм опасен, че не разбирам. И да намазаха ме 20 човека от старата школа на форума и какво от това? Нищо не можеш да ми кажеш, коментар, аргумент...само някакви измислици слушам какво зло съм. Далеч съм от мисълта, че като ме нападнат 20 човека ще се скрия, изтрия, избягам, напсувам.... Но наистина нямам и време да се обяснявам поотделно, защото се налага многократно повторение...

Не мога да чета някакви извадки...може да си водят дълга война и в която тема се засичат да се чекнат... Не мога да заема ничия страна, без да знам от къде е започнало.
YonkoD
YonkoD

2     Мнениеот ludvefira на 27 Ное 2014, 22:26

Някой хора просто имат дарбата да са гадни и коварни. Гнус ме е от такива хора и в същото време ме е жал, че това са хората които останаха в България и ежедневно се навират в лицата ни. Казваш му, че не е прав и не го харесваш, а ТО продължава да се натрапва и да ти обяснява, че не си прав и трябва да се съобразяваш с него и ти вади какви ли не доводи за да те убеди, че трябва да го правиш.
Ей младеж.... не зная кой си и какъв си, но мястото ти наистина не е тук сред нас. Бъди сигурен на 100%, че не притежаваш и четвъртинка от мъжеството на "Олива" и факта, че се заяждаш с него го доказва по безспорен начин.

п.п: Олива, ако четеш това трябва да знаеш, че напуснеш ли този сайт и форум , то признаваш победата на такива плазмодии над теб и хора като нас, които влизаме всеки ден тук и отделяме от свободното си време за да бъдем една общност. Аз обичам този спорт и сайта и уважавам мнението на всеки от регистрираните потребители тук. Имал съм разногласие с много от тях, но осъзнах, че всички сме спортисти и всеки по своему е достатучно луд и различен :)
Не прави евала на такива леваци. Върни се тук и напиши подобаващ коментар. Аз те чакам батка. Ти си пич.
Последна промяна ludvefira на 27 Ное 2014, 22:37, променена общо 1 път
Аватар
ludvefira

Град: Варна

2     Мнениеот berserker на 27 Ное 2014, 22:31

Какво да кажа. Едно време Олива дразнеше здраво, отделно беше и доста пристрастен и необективен за ММА. Обаче- това беше някога. Пича се разви- и като отношение към другите, и като обективност, и като мислене. Спря да се гаври с глупендрите, пишеше по същество по темите и новините и като цяло в разговора с него имаше и интрига, смисъл и майтап. Мога да кажа само, че аз лично съжалявам, ако спре да пише тук. И му пожелавам успех във всичко, което му предстои!
berserker
berserker

Град: Sofia

2     Мнениеот Ro на 27 Ное 2014, 23:05

Върха на простотията и деградацията в тоя сайт беше деня след мача Кубрат-Кличко..Какви ли не определния изчетох за нашето момче и то все от анонимни потребители. И като цяло се плюе по всички наши спортисти, които хвърлят кръв и пот в залата всеки ден. Да не говорим, че като отворих статиите отдолу разни злобари бяха оплюли и мен, и олива, за дето сме се надявали Кобрата да спечели. Следя и пиша в сайта от година и половина, а имам регистрация малко над 1 година, може да не е много, но съм твърде за СПИРАНЕТО на достъпа на анонимници до коментарите. Както и за рейтингова система, при която при достигане на определен брой негативни оценки, акаунтът се изтрива автоматично. Олива е пич и само тесногръдите и ограничените индивиди не могат да схванат ироничните му коментари. На моменти се е изказвал пристрастно, както всеки от нас, но като цяло гледа обективно на нещата, аз не съм го видял пръв да се заяде с някого без причина. Ще е жалко ако и той спре да пише тук,в мненията му винаги има известна доза хумор и някак си разведрява обстановката. Не знам помислили ли сте върху идеята да назначите още някой модератор, който да прави чистки на коментарите,както и да редактира статиите. А на комшията олива - всичко добро занапред! :))
Аватар
Ro

Град: Бургас

-1     Мнениеот YonkoD на 27 Ное 2014, 23:11

ludvefira написа:
Ей младеж.... не зная кой си и какъв си, но мястото ти наистина не е тук сред нас. Бъди сигурен на 100%, че не притежаваш и четвъртинка от мъжеството на "Олива" и факта, че се заяждаш с него го доказва по безспорен начин.

Ти кой си да казваш на кого къде му е мястото в новинарски сайт? Оставам тук и няма да помръдна и ще се боря с всеки, който има нещо против мен.
YonkoD
YonkoD

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития