Най-големият сайт за бойни спортове

oliva09 напуска сайта

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: oliva09 напуска сайта

3     Мнениеот Qk на 27 Ное 2014, 19:02

Истината е,че форумът доста позападна,да.
Аватар
Qk

1     Мнениеот frankshamrock на 27 Ное 2014, 19:30

YonkoD написа:Че от кога трябва да имаш профил, за да коментираш разни спортни новинарски статии? Във форума не може да се пише без профил така и иначе. Аз съм против! Не ползвам акаунта си, освен ако не купувам нещо. Влизам основно през телефона и нямам излишно време да се логвам, защото някой искал да ми прави рейтинг. Намерете си по-сериозна работа...

YonkoD, във форума защо не се сипят брутални псувни на майка и такива мръсотии? Сам можеш да си отговориш на този въпрос и да видиш откъде идва проблема!
Аватар
frankshamrock

Град: pomorie

2     Мнениеот Sunrise на 27 Ное 2014, 19:44

Другият вариант е дА се забранят коментарите под статийте. Който иска да коментира отваря тема във форума и готово. Отделно всеки който не пише по темата и само спами с глупости да бъде трит,който пусва и обижда Бан за 2 седмици и при втори опит Бан завинаги и така ще се изчисти сайта от подривни елементи.
body-puncher
Аватар
Sunrise

Град: София

1     Мнениеот YonkoD на 27 Ное 2014, 20:11

frankshamrock написа:
YonkoD написа:Че от кога трябва да имаш профил, за да коментираш разни спортни новинарски статии? Във форума не може да се пише без профил така и иначе. Аз съм против! Не ползвам акаунта си, освен ако не купувам нещо. Влизам основно през телефона и нямам излишно време да се логвам, защото някой искал да ми прави рейтинг. Намерете си по-сериозна работа...

YonkoD, във форума защо не се сипят брутални псувни на майка и такива мръсотии? Сам можеш да си отговориш на този въпрос и да видиш откъде идва проблема!

До тези псувни се стигат, заради Олива, който е тръгнал да си налага мнението и да задава въпроси на този онзи да го убеждават в разни неща. Не сте прави изобщо. Всеки се забърква в каша, спор, меле по СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ! Дискусиите и споровете са нещо нормално и един никнейм нищо не променя. Също така да се забраняват коментарите, за да е активен форумът? Някакъв вид тоталитаризъм... - пиленце, форумите бяха актуални миналото десетилетие. Форумът няма драми, щото няма активност, отживелица е. Като не се коментира тук ще се прави във фейсбука. Там се изля голяма помия Кличко-Пулев и какво от това?
YonkoD
YonkoD

1     Мнениеот goldenglory на 27 Ное 2014, 20:23

До колкото съм наясно с правилата в сайта мнение всеки може да дава, така че не виждам проблем всеки да си налага неговото, стига да спазва дисциплина и да не обижда.
Ако Олива е проблема за това, а мен защо ме обиждат тогава? А другите потребители като ludvefira, pehi14, българиец и още много, които са регистрирани от 7-8 години тях защо ги обиждат?
Аз съм бил свидетел как Олива пише съвсем нормални коментари, след което започват да го обиждат, при мен беше същото, докато спрях накрая да пиша. Дори съм направил тема още преди 1 година да се ограничат анонимните потребители, които не пишат нищо смислено и да се даде възможност на нормалните хора да споделят съвети, опит и знания , дори съм написал IP на същите копелдаци, от които пишат. Ако на теб ти е приятно да те псуват на майка или на голям спортист като Кубрат, да го наричат "Коврат", на мен не ми е никак приятно!
Аватар
goldenglory

Град: Хасково

1     Мнениеот YonkoD на 27 Ное 2014, 20:39

goldenglory написа:А мен защо ме обиждат тогава? А другите потребители като ludvefira, pehi14, българиец и още много, които са регистрирани от 7-8 години тях защо ги обиждат?
Аз съм бил свидетел как Олива пише съвсем нормални коментари, след което започват да го обиждат и дори съм направил тема за това преди 1 година да се ограничат анонимните потребители, дори съм написал IP от които пишат. Ако на теб ти е приятно да те псуват на майка или на голям спортист като Кубрат, да го наричат "Коврат", на мен не ми е никак приятно!

Не съм бил пряк наблюдател за всички, за да коментирам. Обикновено и двете страни са с различен поглед. Кой как бил наричан Коврат, Пичко.... това са нормални неща за виртуалния "свят". Как пък никой нищо не правил, писал и го псуват. Аре бъдете мъже - всеки носи някаква вина, провокация и т.н.
Аз съм лично съм водел спор само с Олива и от това, което видях сам си се забърква и си го проси. Не вярвам някой да има толкова железни нерви, че да не му тегли една... Не мога да го оправдая, специално срещу мен. И сега трябваше цяла многострадална тема да пусне за напускането си...такава женска драма в един сайт, който дискриминира хомосексуалните (някой спомена преди мен). И това не е хубаво, щото педалите, които аз познавам и са ми приятели, са излезли от НСА. Б-я наскоро беше обявена за топ страната, в която няма "свобода на словото".
YonkoD
YonkoD

-1     Мнениеот pehi14 на 27 Ное 2014, 20:51

Като не си бил пряк наблюдател не се обаждай....че и на мен ми писна от такива дървени философи като теб. Дори се мисля, че ти си един от тези, които псуват под всяка статия! Аз никога не съм те виждал да пишеш от тази регистрация.....а се оказва по думите ти, че си доста активен....
Аватар
pehi14

Град: Велико Търново

1     Мнениеот YonkoD на 27 Ное 2014, 20:53

Точно за тази злоба говорех от колегата ви горе.
Споменах, че не се логвам и не, не съм псувал.

Пряк свидетел съм за мен и Олива и си го коментирам.

Искам да видя как ще ме спреш да спра да си изказвам мнението?
YonkoD
YonkoD

1     Мнениеот goldenglory на 27 Ное 2014, 20:55

YonkoD написа:
goldenglory написа:А мен защо ме обиждат тогава? А другите потребители като ludvefira, pehi14, българиец и още много, които са регистрирани от 7-8 години тях защо ги обиждат?
Аз съм бил свидетел как Олива пише съвсем нормални коментари, след което започват да го обиждат и дори съм направил тема за това преди 1 година да се ограничат анонимните потребители, дори съм написал IP от които пишат. Ако на теб ти е приятно да те псуват на майка или на голям спортист като Кубрат, да го наричат "Коврат", на мен не ми е никак приятно!

Не съм бил пряк наблюдател за всички, за да коментирам. Обикновено и двете страни са с различен поглед. Кой как бил наричан Коврат, Пичко.... това са нормални неща за виртуалния "свят". Как пък никой нищо не правил, писал и го псуват. Аре бъдете мъже - всеки носи някаква вина, провокация и т.н.
Аз съм лично съм водел спор само с Олива и от това, което видях сам си се забърква и си го проси. Не вярвам някой да има толкова железни нерви, че да не му тегли една... Не мога да го оправдая, специално срещу мен. И сега трябваше цяла многострадална тема да пусне за напускането си...такава женска драма в един сайт, който дискриминира хомосексуалните (някой спомена преди мен). И това не е хубаво, щото педалите, които аз познавам и са ми приятели, са излезли от НСА. Б-я наскоро беше обявена за топ страната, в която няма "свобода на словото".

Yonko , s тези 3 мнения в сайта, които имаш и с регистрация от няма и една година, от къде имаш такива големи наблюдения, че чак правиш крайни заключения?
Ха сега кажи?
Аватар
goldenglory

1     Мнениеот goldenglory на 27 Ное 2014, 21:00

Хора, които пишем тук от над 5 години и наблюдаваме всеки какво пише и как се държи, всички сме на едно и също мнение, че проблема идва от анонимните потребители. Ти си единствения, който твърди обратното и на какво отгоре защитаваш тези копелдаци, които ни обиждат, след като не си бил пряк наблюдател?
Аватар
goldenglory

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития