goldenglory написа:А мен защо ме обиждат тогава? А другите потребители като ludvefira, pehi14, българиец и още много, които са регистрирани от 7-8 години тях защо ги обиждат?
Аз съм бил свидетел как Олива пише съвсем нормални коментари, след което започват да го обиждат и дори съм направил тема за това преди 1 година да се ограничат анонимните потребители, дори съм написал IP от които пишат. Ако на теб ти е приятно да те псуват на майка или на голям спортист като Кубрат, да го наричат "Коврат", на мен не ми е никак приятно!
Не съм бил пряк наблюдател за всички, за да коментирам. Обикновено и двете страни са с различен поглед. Кой как бил наричан Коврат, Пичко.... това са нормални неща за виртуалния "свят". Как пък никой нищо не правил, писал и го псуват. Аре бъдете мъже - всеки носи някаква вина, провокация и т.н.
Аз съм лично съм водел спор само с Олива и от това, което видях сам си се забърква и си го проси. Не вярвам някой да има толкова железни нерви, че да не му тегли една... Не мога да го оправдая, специално срещу мен. И сега трябваше цяла многострадална тема да пусне за напускането си...такава женска драма в един сайт, който дискриминира хомосексуалните (някой спомена преди мен). И това не е хубаво, щото педалите, които аз познавам и са ми приятели, са излезли от НСА. Б-я наскоро беше обявена за топ страната, в която няма "свобода на словото".
Re: oliva09 напуска сайта
3
от Qk на 27 Ное 2014, 19:02