Най-големият сайт за бойни спортове

Кличко срещу Пулев — Дискусия

Новини, събития, дискусии относно всичко що е страйкинг и тупа-лупа.

Re: Кличко срещу Пулев — Дискусия

1     Мнениеот Sunrise на 16 Ное 2014, 15:17

faro написа:Точно преди 1вия нокдаун Пулев му вкара много добър ляв, видя се как Кличко се позамая малко, от тогава нататък не трябваше да спира да атакува, не беше агресивен. То после и Петър Лесов го каза в интервюто...

Точно това направи ако не забеляза подгони го.. но първия нокдаун го пречупи писхически. Може би беше грешка че тръгна да се надиграва с Кличко нито му е на опитА НИТО на зоба нито на нивото за съжеление. Дейвид Хей подходи най-умно по принцип дебнеше да се открие и удряше но затова се изисква завидна бързина която Кобрата няма. Факт е че няма кой да се опълчи на Кличко но той е ясен. Успех на Кобрата и дано по-бързо се оттърси от загубата и да ни радва отново.
body-puncher
Аватар
Sunrise

Град: София

3     Мнениеот БигБрадър на 16 Ное 2014, 19:09

Не съм боксов експерт,признавам,но сякаш много голяма част от българите не знаеха точно кой е Владимир Кличко,а знаеха само че Кобрата ще се бие за световната титла и понеже е българин ще я спечели.Аз съм изненадан от това че имаше толкова изненадани след петия рунд.Моите уважения към Кобрата,дано намери себе си,и тая загуба да му посочи върху какво точно трябва да работи за да има реални шансове да стане шампион.Това което направи той не е никак малко за народ като българския.
Аватар
БигБрадър

Град: Русе

0     Мнениеот selfmadeninja на 20 Ное 2014, 23:06

Кубрат нямаше никаква защита в мача... Сякаш и малко се поуплаши по едно време. Освен това тръгна на "гьотере" от много рано. Който разбира от бокс би се съгласил.
Аватар
selfmadeninja

Град: sofia

-2     Мнениеот slabaka555 на 04 Фев 2015, 05:55

Още в първия рунд бях сигурен ,че Кличко ще нокаутира Пулев :)
slabaka555
slabaka555

Град: Sofiq

Предишна

Назад към Бокс и кик-бокс