Най-големият сайт за бойни спортове

Какъв ще бъде развоя от предстоящия двубой Кличко-Пулев?

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Кой е най-вероятния развой от двубоя?

Анкетата свършва на 21 Ное 2014, 03:06

Владимир Кличко с по точки
15
37%
Владимир Кличко с KO/TKO/DQ
5
12%
Кубрат Пулев по точки
2
5%
Кубрат Пулев с КО/ТКО/DQ
18
45%

Общо гласове : 40

Re: Какъв ще бъде развоя от предстоящия двубой Кличко-Пулев?

-4     Мнениеот War на 12 Ное 2014, 02:38

Пич, като ощипана жена си :)
Писанията ти вече граничат с научната фантастика. Що направо не каза, че ако му намигнат и ще изпадне в безсъзнание? :)

След съботата ще си говорим ;) Дотогава ти разрешавам да си пишеш съчиненията на тема фантастичен бокс, сигурен съм, че развинтената ти фантазия ще измисли още много глупости lol
Аватар
War

Град: Бургас

2     Мнениеот 4you на 12 Ное 2014, 04:09

War, извърташ ги нещата. Българиец не ти е написал, че Кубрат обезателно ще нокаутира Кличко. Той пояснява, че Владимир има слаба брада, следователно ако Кубрат успее да нанесе точни удари в брадата има голяма вероятност да го нокаутира. Аз съм на абсолютно същото мнение. А вече дали Кубрат ще успее да вкара такива удари, това е съвсем отделен въпрос и тук повечето потребители се надяваме той да успее да ги вкара.
4you
4you

2     Мнениеот българиец на 12 Ное 2014, 11:02

Извърта ги, защото е идиотче (на младини бил уязвим Кличко, пък сега ще да е по-здрав след амортизацията - смислено твърдение). Аз точно това, което му поясняваш съм казал и че Кубрат има и бързината да вкара нужните удари, освен това е и с неговите размери, което също не е много приятно за Владимир.

И в трите си загуби, украинецът получи по 2-3 точни удара и вече гледаше неадекватно, бягаше панически, дори леко обръщайки гръб и преплиташе крачките и сам падаше, а това, че пъпчив келеш е решил да се прави на мачо сред батковците няма да му помогне да стане повече от лайното, което е.
Аватар
българиец

3     Мнениеот oliva09 на 12 Ное 2014, 13:21

отказа милиони евро на немците и си остана българин. може да е всякакъв, но е много повече българин от повечето пишещи се за големи "българи". в събота, трибагреника на малка България и звуците на българския химн ще огласят милиони домове в сащ, в русия, в украйна, в германия и във всички големи държави в целия свят, благодарение на този голям спортист и истински българин . как да не се гордеем с него, трябва да си нечовек за да не го оцениш това
oliva09
oliva09

Град: Burgas

-4     Мнениеот War на 12 Ное 2014, 13:23

българиец написа:Извърта ги, защото е идиотче (на младини бил уязвим Кличко, пък сега ще да е по-здрав след амортизацията - смислено твърдение). Аз точно това, което му поясняваш съм казал и че Кубрат има и бързината да вкара нужните удари, освен това е и с неговите размери, което също не е много приятно за Владимир.

И в трите си загуби, украинецът получи по 2-3 точни удара и вече гледаше неадекватно, бягаше панически, дори леко обръщайки гръб и преплиташе крачките и сам падаше, а това, че пъпчив келеш е решил да се прави на мачо сред батковците няма да му помогне да стане повече от лайното, което е.

Еее, жената съвсем я разстройх.

Ае мършаляк, аз казах, че Кличко няма толкова слаба брада, колкото хората го изкарват, ти се нае да обясняваш и да развиваш теории как щели да го нокаутират любители :D :D :D Кой ги извърта нещата в случая?
По-зле си от жените в извъртането ;) Филмарче. Само като видя к'ви глупости ми съчиняваш и ми става ясно каква отрепка стои зад компютъра.

К'во въобще ти обяснявам, ти и плюнка даже не заслужаваш :) Ай, всичко хубаво, ако имаш нещо друго да ми казваш, пиши на лично.
Аватар
War

1     Мнениеот rush на 12 Ное 2014, 14:01

Никой не ти развива теории War!
Обясниха ти какъв е най-вероятния начин Кубрат да го излъже и да спечели! А относно поносимостта на Влад, поне се аргументирай, за да видим защо така мислиш. С обидни думи единствено показваш, признаци на ниска култура, слаби познания и дори елементарната способност да водиш нормален диалог!
Аватар
rush

Град: Пловдив

-2     Мнениеот War на 12 Ное 2014, 14:39

Пич, май пропускаш това мнение на потребителя
българиец написа:Ха! Слабата му брада била мит! Не само не е, тя е толкова слаба, че дори по-тежък, трениращ любителски, но с хъс, може да го направи оверлог. А и той щом на младини е бил уязвим там, то какво остана за сега?

За посрещането и аз съм си го мислил, но не мога да организирам такова нещо, по-скоро всеки ще отиде на своя глава и съм сигурен, че ще има хора.

А ти, уж експертът, бягай другаде, като тука не ти харесваме!

Аз с никой не съм спорил, че шанса на Кобрата е да го нокаутира ;) Казах, че брадата на Владимир не е толкова слаба, колкото я изкарват.
Ако търсиш обосновка, отвори youtube и гледай как го нокаутирват, казах, че тези удари могат да свалят всеки и стоя зад това твърдение ;)

А относно обидите, прочети в по-горния му пост той какво е писал. Каквото почукало - такова се обадило :)
Аватар
War

1     Мнениеот rush на 12 Ное 2014, 15:39

Не са само 2 нокаута. Не забравяйте, че Влад е бил нокаутирван не един път и на спаринг. До колкото не ме лъже паметта, дори е отложил двубой точно заради такъв инцидент. Най-вече от там идват приказките за слабата му брада, а не толкова от старите му срещи. И всичко това плюс напредналата му възраст и неизбежната амортизация, може да анализира до голяма степен неговата поносимост към настоящия момент.
Последна промяна rush на 12 Ное 2014, 15:48, променена общо 1 път
Аватар
rush

Град: Пловдив

0     Мнениеот българиец на 12 Ное 2014, 15:41

Виж, ако имаш мерак да си мъж, че използваш тоя изтъркан похват - дано да ти олеква, явно баща ти не те е възпитавал правилно, а по-скоро обратното. Всичките ти приказки са абсолютни глупости, заучени форумни фрази, просто е тъпо, не е дори смешно, клони по-скоро към жалко.

Аз не съм те обиждал, хаха, констатирал съм факти, които не ти харесват, ама и не съм ти виновен, че си такъв. А ако за подобно създнаие съм келеш или к'вото и да било - дреме ми знаеш на кое.
Аватар
българиец

0     Мнениеот War на 12 Ное 2014, 23:38

Нито ти ме познаваш, нито аз теб, но ти започваш с личните нападки ;)
То, самия факт, че продължаваш да се обясняваш и чак да развиваш теории за семейството ми, говори достатъчно колко съм те ощипал по болното място ;)
Айде, стига толкова, жив и здрав да си. Щото за разлика от теб, на мен наистина ми е все едно за мнението ти lol

rush, кефи ме колко си навътре с щаба на Кличко и физическото му състояние :)
Ми, тя срещата е решена значи, остава само да гледаме как го нокаутират в събота lol

Казваш 38 години е много напреднала възраст за един боксьор, то тогава Foreman, Holyfield, Hopkins, Chavez, та дори Vitali са били мумии на ринга.
Как ли Владимир е съумял да издържи толкова срещи? Сигурно ще да е от допинга, дават му някакъв нов допинг, който му позволява за 12 рунда да понася ударите lol lol

http://beatsboxingmayhem.files.wordpress.com/2011/07/haye_klitschko.jpg
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jtft2ZiRr1o#t=1052

И ако си мислиш, че Corrie Sander(Бог да го прости) удря леко....

Спирам да пиша в темата, защото се чувствам, като неутрален фен, който пише във форума на Левски за мача им с ЦСКА. Прекалено пристрастни сте за да гледате по-обективно на нещата ;)

Успех на Кобрата, наистина единствения му шанс за победа е нокаут ;)
Аватар
War

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития