Най-големият сайт за бойни спортове

Обратен гард ?!?

Новини, събития, дискусии относно всичко що е страйкинг и тупа-лупа.

Обратен гард ?!?

0     Мнениеот Agov на 13 Юли 2014, 13:00

Здравейте момчета ! Искам да попитам относно ''обратния гард'' ... Таа.. аз съм с обратен гард.. може ли ПОДРОБНО да ми обясните какви са ми + совете и - нусите ?? как да пробивам как да удрям как да навлизам ?? Сещате се за какво говоря :D
Agov
Agov

Град: Strqma

Re: Обратен гард ?!?

0     Мнениеот VAm на 13 Юли 2014, 13:28

Аз мисля че не се сещам :roll: :idea: :roll: :?:
VAm
VAm

Град: Стара Загора

0     Мнениеот Sunrise на 13 Юли 2014, 20:29

Запиши се на Кунг Фу там ще ти кажаТ
body-puncher
Аватар
Sunrise

Град: София

Вам може да ти каже само какво е да си обратен

0     Мнениеот българиец на 13 Юли 2014, 20:41

Има предпоставки за плюсове и минуси, твоя работа е да ги превърнеш съответно в предимство и да ги отработиш, за да ги изчистиш като слабост. Освен това, зависи дали си левичар - обратният гард невинаги е присъщ само на левичари, както и правия за десняци. Казвам ти го като левичар, който повече е работил на прав, но играе и с двата. Но ако си левичар, то това ще те направи със сигурност по-неудобен за съперник, както и да застанеш, останалото зависи от твоя труд и най-добре треньор да се занимава с теб, спрямо физиката и стила, който ти подхожда.
Аватар
българиец

0     Мнениеот pipo на 13 Юли 2014, 22:34

Най-простото нещо е когато пристъпваш с предния крак, да е отвън, т.е. предния крак на противника да е отвътре. Така можеш с една малка крачка да избегнеш удар.
Аватар
pipo

0     Мнениеот mmagringo на 14 Юли 2014, 18:37

С твоята предна ръка, буташ постоянно надолу неговата предна и на всеки 3-4 път след като си му свалил предната ръка, пускаш със задната ръка удар и често този удар влиза. Това е първото нещо което ни каза треньора по бокс, когато някой трябваше на състезание да се изправи срещу някой с обратен гард :)
Аватар
mmagringo

Назад към Бокс и кик-бокс