Някой прави ли пари от залози?
Re: Някой прави ли пари от залози?
Тоя каун Ерик Кох ме лиши и имен от много пари!! Познах Мат Браун, Коста и Соа Палей, които имаха супер стабилни коефиценти 

-
ogstyle - Мнения: 257
- Град: Plovdiv
Момчета тази събота има много добри двубои за УФЦ. Споделете идеи какъв фиш бихте си направили.
-
burning - Мнения: 175
- Град: varna
Аз играх Holdsworth, Barao, Ndjokuani и Iaquinta, просто мисля, че другите са прекалено рискови, Кормиер не си струва да го играеш, като знаеш, че Хендо с 2 бича може да го приключи, просто коеф. му е неоправдано нисък. Мисля, че феновете много подценяват бойците и ще има изненади, като на предното UFC. От друга страна - тия дето съм ги играл също са си доста рискови, с изключение на Барао 

-
War - Мнения: 61
- Град: Бургас
За Barao и Iaquinta съм съгласен, че могат да се играят, но другите ми се струват много несигурни. Забелязал съм, че в тези категории където бойците са по неизвестни и където не се бият толкова често се случват много изненади и са доста рисковани мачове като цяло.
Аз пък съм на обратното на твоето мнение на Кормие. Аз си мисля, че той ще победи на 99%, но ще изчакам все пак кантара да ги видя. Чичо Данчо изкара късмет в последният си мач, а Кормие е много сериозен боец, който се цели много нависоко и няма да допуска грешки. Но си прав, че коефициента му е мнооого нисък
.
От друга страна аз мисля да сложа победа за Robbie Lawler. Коефициента му е много добър, а също и мисля, че няма да има проблеми с Еленбъргър. Също мисля да пусна DAVID MICHAUD, който пак е доста рискован според моите критерии, но ми изглежда оправдан рискът
Аз пък съм на обратното на твоето мнение на Кормие. Аз си мисля, че той ще победи на 99%, но ще изчакам все пак кантара да ги видя. Чичо Данчо изкара късмет в последният си мач, а Кормие е много сериозен боец, който се цели много нависоко и няма да допуска грешки. Но си прав, че коефициента му е мнооого нисък

От друга страна аз мисля да сложа победа за Robbie Lawler. Коефициента му е много добър, а също и мисля, че няма да има проблеми с Еленбъргър. Също мисля да пусна DAVID MICHAUD, който пак е доста рискован според моите критерии, но ми изглежда оправдан рискът

-
Michaud не го играй, гледах мачове на китайчето, сериозен боец е.
А Кормиер не си струва с тоя коеф. Ясно е, че е фаворит, ама 1.10 vs Hendo... По-скоро не
А Кормиер не си струва с тоя коеф. Ясно е, че е фаворит, ама 1.10 vs Hendo... По-скоро не
-
Китайчето може да е сериозен боец, ама виж последният му мач е бил преди повече от година! А по-предният му преди 2 години. Това е от голямо значение. За Кормие ще изчакам да видя как изглежда на кантара, но съм почти сигурен, че ще го сложа. Просто няма как да не го направя, доводите са адски много.
-
На мен лично Кормие ми изглежда доста сигурен победител, мисля си, че ще неутрализира h-bomba на бат Данчо, както успя да неутрализира бомбата на Нелсон(разбира се Данчо е по-бърз), но мисля, че кормие ще го натисне до келтката и ще пробва take downs & Ground and pound. Хендо от последните си 4 мача има една победа и то последния мач, който имаше шанс дори да загуби. Това, което направи Хендо срещу Руа(говоря за изместването с ръка(негова лява), което направи Хендо, помръдна Руа цялостно и го нагоди на силната си дясна) мисля, че трудно ще стане, защото Кормие е с доста по-нисък център на тежеста и е голямо говедо по време на мача сигурно ще е 100 кг, а може и повече. Барао също ми изглежда сигурен. Роби, ако се би така, както се би срещу Хендрикс мисля, че ще победи.
моите предвиждания това мисля да заложа
моите предвиждания това мисля да заложа

-
fun4me - Мнения: 21
- Град: Стара Загора
Казах ви нещо за китайчето.
-
Al Iaquinta как ме прецака, от 7 фиша в 5 съм го сложил
Дано поне Cormier, Barao и Chiesa да бият и да си избия поне парите от залозите 

-
pehi14 - Мнения: 134
- Град: Велико Търново
Назад към ММА турнири и събития