Най-големият сайт за бойни спортове

Някой прави ли пари от залози?

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: Някой прави ли пари от залози?

0     Мнениеот JonJones на 11 Май 2014, 15:19

Соа Палелей и Алберт Туменов ги защипах, но Тим Миинс ме издъни и ме лиши от 120 EUR !!! А в другия фиш пък ми бяга Ерик Кох ,а там чаках 70 EUR !!!
Аватар
JonJones

Град: Бургас

0     Мнениеот ogstyle на 12 Май 2014, 00:12

Тоя каун Ерик Кох ме лиши и имен от много пари!! Познах Мат Браун, Коста и Соа Палей, които имаха супер стабилни коефиценти :(
Аватар
ogstyle

Град: Plovdiv

0     Мнениеот burning на 23 Май 2014, 14:28

Момчета тази събота има много добри двубои за УФЦ. Споделете идеи какъв фиш бихте си направили.
Аватар
burning

Град: varna

0     Мнениеот War на 23 Май 2014, 16:49

Аз играх Holdsworth, Barao, Ndjokuani и Iaquinta, просто мисля, че другите са прекалено рискови, Кормиер не си струва да го играеш, като знаеш, че Хендо с 2 бича може да го приключи, просто коеф. му е неоправдано нисък. Мисля, че феновете много подценяват бойците и ще има изненади, като на предното UFC. От друга страна - тия дето съм ги играл също са си доста рискови, с изключение на Барао :D
Аватар
War

0     Мнениеот burning на 23 Май 2014, 18:28

За Barao и Iaquinta съм съгласен, че могат да се играят, но другите ми се струват много несигурни. Забелязал съм, че в тези категории където бойците са по неизвестни и където не се бият толкова често се случват много изненади и са доста рисковани мачове като цяло.
Аз пък съм на обратното на твоето мнение на Кормие. Аз си мисля, че той ще победи на 99%, но ще изчакам все пак кантара да ги видя. Чичо Данчо изкара късмет в последният си мач, а Кормие е много сериозен боец, който се цели много нависоко и няма да допуска грешки. Но си прав, че коефициента му е мнооого нисък :(.

От друга страна аз мисля да сложа победа за Robbie Lawler. Коефициента му е много добър, а също и мисля, че няма да има проблеми с Еленбъргър. Също мисля да пусна DAVID MICHAUD, който пак е доста рискован според моите критерии, но ми изглежда оправдан рискът :DD
Аватар
burning

0     Мнениеот War на 23 Май 2014, 18:35

Michaud не го играй, гледах мачове на китайчето, сериозен боец е.
А Кормиер не си струва с тоя коеф. Ясно е, че е фаворит, ама 1.10 vs Hendo... По-скоро не
Аватар
War

0     Мнениеот burning на 23 Май 2014, 19:11

Китайчето може да е сериозен боец, ама виж последният му мач е бил преди повече от година! А по-предният му преди 2 години. Това е от голямо значение. За Кормие ще изчакам да видя как изглежда на кантара, но съм почти сигурен, че ще го сложа. Просто няма как да не го направя, доводите са адски много.
Аватар
burning

0     Мнениеот fun4me на 24 Май 2014, 00:00

На мен лично Кормие ми изглежда доста сигурен победител, мисля си, че ще неутрализира h-bomba на бат Данчо, както успя да неутрализира бомбата на Нелсон(разбира се Данчо е по-бърз), но мисля, че кормие ще го натисне до келтката и ще пробва take downs & Ground and pound. Хендо от последните си 4 мача има една победа и то последния мач, който имаше шанс дори да загуби. Това, което направи Хендо срещу Руа(говоря за изместването с ръка(негова лява), което направи Хендо, помръдна Руа цялостно и го нагоди на силната си дясна) мисля, че трудно ще стане, защото Кормие е с доста по-нисък център на тежеста и е голямо говедо по време на мача сигурно ще е 100 кг, а може и повече. Барао също ми изглежда сигурен. Роби, ако се би така, както се би срещу Хендрикс мисля, че ще победи.
моите предвиждания това мисля да заложа ;)
Аватар
fun4me

Град: Стара Загора

0     Мнениеот War на 25 Май 2014, 01:59

Казах ви нещо за китайчето.
Аватар
War

0     Мнениеот pehi14 на 25 Май 2014, 03:30

Al Iaquinta как ме прецака, от 7 фиша в 5 съм го сложил :cry: Дано поне Cormier, Barao и Chiesa да бият и да си избия поне парите от залозите :oops:
Аватар
pehi14

Град: Велико Търново

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития