много динамичен бой Ro,така е ако беше ММА нямаше да загуби .Забеляза ли как Крис винаги заема топ позиция, когато са на земята и по едно време си помислих ,че ще направи суплес като я държеше за кръста .другото което ме впечатли е брадата на Cyborg особено с онова коляно
Не разбирам от муай тай, но определено това беше един от най-добрите мачове, които съм гледал. Пристрастието ми говореше, че мача клони към равен, а и коментаторите бяха дали подобна оценка. Въпреки загубата, Cyborg показа много добра игра - не спря да атакува през целия двубой, зверска издържливост, отлично кардио. За трети профи мач беше на отлично ниво според мен, като изключим, че тактиката й се оказа самоубийствена(може и да греша). Естествено, ако това беше мма, Бааж щеше да бъде "убита" след 2-3 клинч или събаряне. Поздравления за Крис. Дори да е на стероиди, това не помога за техниката, кардиото и брадичката. Успех за на пред.
Аз лично леко по леко, започвам да харесвам женските срещи в ММА и да си призная честно предпочитам да гледам Миша и някой други състезателки, но Сайборг ме кефи истински и много искам да успее да влезе в УФС най-малкото защото не мога да понасям американската мутра на Роузи. Не омаловажавам труда и уменията и, но наистина много ме дразни тая шматка и искам да я видя в бой с истински боец какъвто е Киборга.
Бразилката определено е по-силна, но аз забелязвам следното: холандката е посредствен боец, не знам какво точно е тренирала, но съдейки по играта в клинч, където е по-слаба, при все, че е по-висока и тук няма игра на земя, както и другите техники: по-скоро е кикбоксьорка. Не умее да използва размерите си, за да пази дистанция, но в стойка, колкото и да не е кой знае каква, за мен игра по-добре от бразилката, чиято права линия, като на повечето бойци в свободните, куца (например догонването на противника с разноименни крачки). Иначе Крис се би достойно, но си личи, че е боец от смесени боеве. Не ме впечатли с кой знае каква техника и тя.
Cris Cyborg загуби среща по муай тай
0
от Красимир10 на 29 Мар 2014, 16:04