Най-големият сайт за бойни спортове

Как да започна?

Новини, събития, дискусии относно всичко що е страйкинг и тупа-лупа.

Как да започна?

0     Мнениеот nikito15 на 14 Яну 2014, 22:28

Здравейте, много съм се чудил дали да започна да тренирам някакъв боен спорт, но имам следния проблем.. Притеснявам се за това, че нямам абсолютно никакви умения и като отида в залата ще съм най-слабия и т.н., тази година лятото ставам на 15, но съм слаб за възрастта си-50кг. Ще има ли някакъв проблем с това? :( Мисля да започна кик-бокс, но наистина много се чудя! Моля, кажете Вие как започнахте и от къде!?! И след колко време изчезва въпросния "страх"? :)
nikito15
nikito15

Град: Пловдив

Re: Как да започна?

0     Мнениеот fred4O на 15 Яну 2014, 10:05

Здрвей, няма обсолютно нищо за което да се страхуваш. Лично при мен този страх премина след 1 спаринг. В началото само ще ти показват техники и когато треньорът ти реши, че си готов ще те пусне на спаринг. Но все пак ти отиваш да се научиш, а не за да те бият.
fred4O
fred4O

0     Мнениеот nikito15 на 15 Яну 2014, 18:53

fred4O написа:Здрвей, няма обсолютно нищо за което да се страхуваш. Лично при мен този страх премина след 1 спаринг. В началото само ще ти показват техники и когато треньорът ти реши, че си готов ще те пусне на спаринг. Но все пак ти отиваш да се научиш, а не за да те бият.

Мерси много! :)
nikito15
nikito15

Град: Пловдив

0     Мнениеот българиец на 02 Мар 2014, 20:10

Ако те е страх от спаринга, то този страх, правилно, ще изчезне още след първите такива, ако спаринг партньорите ти са свестни и отчитат факта кой колко умее, но ако са си кретени, които гледат да си избиват комплексите, каквито има във всеки клуб, то по-скоро ще расте. Ти сам ще прецениш кои какви са и ще знаеш с кои да тренираш, страшно няма или поне едни момчета са по-мъжкари и въпреки болката и травмите не спират, а други това ги пречупва.
Аватар
българиец

Назад към Бокс и кик-бокс