Най-големият сайт за бойни спортове

Какво е чувството когато ви нокаутират?

Новини, събития, дискусии относно всичко що е страйкинг и тупа-лупа.

Какво е чувството когато ви нокаутират?

0     Мнениеот EDY на 27 Яну 2014, 19:31

Здравейте, от около 1 тренирам бокс. Преди това тренирах кикбокс около 2 месеца. Никога не съм падал в нокаут, та се чудех какво е чувството. Не казвам, че съм някакъв непобедим, но обикновенно спарингите не завършват с нокаут, а когато ходя по състезания, или спечелвам или ако ме победят е според ударите. Дори се опитах на няколко пъти в спаринг да ме нокаутират, но просто не се получава. Знам, че може да е малко тъпа темата, но... Колко често ви нокаутирват и какво чувствате в момента и след това?
EDY
EDY

Re: Какво е чувството когато ви нокаутират?

0     Мнениеот rema на 27 Яну 2014, 19:55

Ха ха ха ! Ей как ме развесели тази вечер :DD
Аватар
rema

Град: Велико Търново

0     Мнениеот Dream на 27 Яну 2014, 20:04

За 2 месеца, кой те пусна на състезание? Освен на лайт-контакт, другаде не виждам къде може да си участвал.
А за бокса, гадайки от поста ти, треираш от месец. Ако е така, също не вярвам да си ходил по състезания.

След като имаш толкова голям мерак, като правиш спаринг с някой, сваляй каската и казвай на партньора да те приспива.
Dream
Dream

Град: Варна/Разград/Austin TX

3     Мнениеот KCD2 на 27 Яну 2014, 20:40

Странен звън в главата,причернява ти,нямаш контрол над тялото си,не можеш да се изправиш,но най-вече си задаваш въпроса какво стана току що?! Просто не осъзнаваш какво е станало...
Аватар
KCD2

0     Мнениеот fred4O на 27 Яну 2014, 21:45

Хм. Ами причернява ти, ако се опитваш да мърдаш не се получава, главата ти бучи, чуваш и виждаш всичко но не го осмисляш винаги имам главоболие на следващия ден. И как така 2 месеца си тренирал и са те пуснали на състезание? Аз 5 месеца и още не съм. Да съгласен съм, че всеки е различен но малко раничко ми се струва.
fred4O
fred4O

0     Мнениеот jamski на 28 Яну 2014, 12:36

Абе има такива треньори дето сами си нокаутирват уцениците и ги пускаът по състезание без да знаят каквото и да е било, тъй че това не ме учудва че са го пуснали на състезание за една седмица тренировка :)
Аватар
jamski

0     Мнениеот nhikolla на 28 Яну 2014, 14:18

EDY написа:Дори се опитах на няколко пъти в спаринг да ме нокаутират, но просто не се получава.

ахахахаха, пробвай да се засилиш срещу стената с главата напред със всичка сила, може да стане!
Аватар
nhikolla

Град: София

0     Мнениеот oliva09 на 29 Яну 2014, 10:47

тва ше е много гадно да те загасят мен не са ме загасяли до сега ама ми бяха вкарали силни колена в бъбреците и тогава не можех да мръдна от земята поне 5 минути и в тоя случай пак ти отказва тялото и не можеш да станеш
oliva09
oliva09

Град: Burgas

0     Мнениеот Tancred на 30 Яну 2014, 23:48

Олива, ти не беше ли свободняк(freestyler) :D ? Щото това за колената малко ме учудва,че си позволил да те държат в такава позиция, възможно е да не си имал време да се присегнещ към крака или за underhook-ове.
Аватар
Tancred

2     Мнениеот oliva09 на 31 Яну 2014, 00:12

свободна борба съм тренирал като по-малък но си счупих ръката като хвърлих чучелото на твърдия под и спрях с борбата щото 1 година почивах, после почнах кик бокс и отделно да ме учи на ключове един сериозен батка Колената ми ги биха едни лайнари и ме държаха с якето нахлупено върху главата :twisted:
oliva09
oliva09

Град: Burgas

Следваща

Назад към Бокс и кик-бокс