Какво е чувството когато ви нокаутират?
13 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Какво е чувството когато ви нокаутират?
Ха ха ха ! Ей как ме развесели тази вечер 

-
rema - Мнения: 44
- Град: Велико Търново
За 2 месеца, кой те пусна на състезание? Освен на лайт-контакт, другаде не виждам къде може да си участвал.
А за бокса, гадайки от поста ти, треираш от месец. Ако е така, също не вярвам да си ходил по състезания.
След като имаш толкова голям мерак, като правиш спаринг с някой, сваляй каската и казвай на партньора да те приспива.
А за бокса, гадайки от поста ти, треираш от месец. Ако е така, също не вярвам да си ходил по състезания.
След като имаш толкова голям мерак, като правиш спаринг с някой, сваляй каската и казвай на партньора да те приспива.
-
- Град: Варна/Разград/Austin TX
Странен звън в главата,причернява ти,нямаш контрол над тялото си,не можеш да се изправиш,но най-вече си задаваш въпроса какво стана току що?! Просто не осъзнаваш какво е станало...
-
KCD2 - Мнения: 165
Хм. Ами причернява ти, ако се опитваш да мърдаш не се получава, главата ти бучи, чуваш и виждаш всичко но не го осмисляш винаги имам главоболие на следващия ден. И как така 2 месеца си тренирал и са те пуснали на състезание? Аз 5 месеца и още не съм. Да съгласен съм, че всеки е различен но малко раничко ми се струва.
-
Абе има такива треньори дето сами си нокаутирват уцениците и ги пускаът по състезание без да знаят каквото и да е било, тъй че това не ме учудва че са го пуснали на състезание за една седмица тренировка 

-
jamski - Мнения: 251
EDY написа:Дори се опитах на няколко пъти в спаринг да ме нокаутират, но просто не се получава.
ахахахаха, пробвай да се засилиш срещу стената с главата напред със всичка сила, може да стане!
-
nhikolla - Мнения: 136
- Град: София
тва ше е много гадно да те загасят мен не са ме загасяли до сега ама ми бяха вкарали силни колена в бъбреците и тогава не можех да мръдна от земята поне 5 минути и в тоя случай пак ти отказва тялото и не можеш да станеш
-
- Град: Burgas
Олива, ти не беше ли свободняк(freestyler)
? Щото това за колената малко ме учудва,че си позволил да те държат в такава позиция, възможно е да не си имал време да се присегнещ към крака или за underhook-ове.

-
Tancred - Мнения: 11
свободна борба съм тренирал като по-малък но си счупих ръката като хвърлих чучелото на твърдия под и спрях с борбата щото 1 година почивах, после почнах кик бокс и отделно да ме учи на ключове един сериозен батка Колената ми ги биха едни лайнари и ме държаха с якето нахлупено върху главата 

-
- Град: Burgas
13 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2