Веласкес малко ли се въргаляше по земята в началото след неуспешните опити за тейкдаун? Цели 5 пъти Веласкес увисна на земята само за 2 минути и беше изцяло открит и уязвим от каквито и да е атаки. Но Дос Сантос не изневери на стила си само го призоваваше да става. Ако бразилеца беше малко по-уверен, трябваше да му се нахвърли с тупаници отгоре . Чудно ми е как така тези грешки на Веласкес не ги забелязвате? Той на моменти беше изцяло открит и много уязвим, но Дос Сантос все иска в стойка да играе , а ММА не е само бой в стойка и той трябва да го е разбрал вече. Толкова мощен и силен боец като Цигано ако легне върху някой и се позиционира правилно ще го смаже без проблеми на земята.
Колко много фенове на Джуниор имало тук. И на мен ми е яко да гледам нокаутьор като него, ама Вела ще го ступа отново пичове не се залъгвайте. Вярно е че той може с един удар да приключи двубоя, но Вела не пада от седмото небе. Цял0т0 му внимание е насочено в това да го измори и да се пази от овърхенд райт-а и мисля че няма да има проблеми с това и този път.
^ И аз това им казвам, ама кой да ме чуе.Да третираш балтиите на Цигано като най-опасното и невиждано/уникално/свърхчовешко нещо в историята на бойните спортове си е вече прекалено.
Аз намирам една слабост във Веласкес, която може да му струва титлата. Вела без да се замисля много... влиза в луди размени в стойка, освен това играе доста открито. Рийча му е по-малък, а както казаха по-горе Джуниор удря много бързо, тежко и точно. Това е само, други опасения за мексиканеца нямам. Той ще доминира със сигурност в двубоя, а Джуниор ще поема удари и ще дебне за нокаут.
Красимир10 написа:and still the UFC heavyweight champion of the world Cain Veeeeeelasques!!!
Да не се чуе само - good jab... and good jab again...oooo left hook....big right hand ...oooo ....Cain is in big trouble, Dos Santos looks to finish....overhand right .....and it is all over!!!
Според мен Вела ще си наложи играта и бавно и методично ще мачка JDS. Колкото и да не е спортсменско, от първите рундове, трябва да се цели в дясната вежда за да му отвори аркадата. След това вече мача става лесен. Естествено, бразилеца не е за отписване, но само с бокс трудно се получават нещата.
Re: Кой ще е победителя от Velasquez vs. Dos Santos 3
0
от mmagringo на 13 Окт 2013, 13:40