Най-големият сайт за бойни спортове

Бокс vs .. - Съвети, мнения и др.

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Бокс vs .. - Съвети, мнения и др.

0     Мнениеот mntgmrry на 13 Окт 2013, 14:38

Здравейте. От малък ми се въртеше в главата една идея - да се запиша да тренирам някакво бойно изкуство, но по една или друга причина все не се решавах. И така стигаме до сегашния момент, и пред дилемата, пред която се намирам - на какъв боен спорт да се запиша ? Винаги ми се е тренирало бокс, но бих се вслушал и в съветите на хора, занимавали се с други спортове - за техните предимства/недостатъци в сравнение с бокса. Отделно от това ми трябва и препоръка за зала, която да се намира около (в) центъра на град Варна. Надявам се, че няма да е проблем, че вече съм почти на 20г. и преди не съм се занимавал с такъв вид спорт.
mntgmrry
mntgmrry

Re: Бокс vs .. - Съвети, мнения и др.

0     Мнениеот thetroublemaker на 13 Окт 2013, 20:21

Еми тренирал съм ММА,борба и сега тренирам бокс.На мен лично боксът най-много ми харесва и,ако те кефят ударите не го мисли а се записвай.Предимство на борбата и ММА са може би,че качваш повече мускулна маса,заради непрекъснатата нужда да упражняваш сила
thetroublemaker
thetroublemaker

Град: София

Re: Бокс vs .. - Съвети, мнения и др.

0     Мнениеот maggy на 16 Окт 2013, 13:36

Профи Киокушин ММА в двореца на културата и спорта :DD Ако не са ги променили - тренировки от понеделник до петък 19:00-20:30 ч.
maggy
maggy

Назад към Общи дискусии