Най-големият сайт за бойни спортове

Веласкез срещу Дош Сантош 3

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Веласкез срещу Дош Сантош 3

0     Мнениеот Joredos на 11 Окт 2013, 13:05

Гледах двата епизода на Primetime и въпреки,че фаворит ми е Дош Сантош много ме съмнява да бие.Разбира се и една бомба от неговите е достатъчна,но като гледах залата,където тренира-някакви деца му мяткат между краката,без големи имена в лагера.Преди тренираше със Ногейрите,Паяка,сега никой нямаше там(може и да е за заблуда на противника).

Каин вече го дават търкаля се по земята колан черен му държи гащите,яко се блъскаха с Кормие и въобще много сериозно държи нещата.

Интересни бяха рехабилатациите им - Вела с най-съвременни методи,а бразилеца със местния чекръкчия,които е сляп(респект чувал съм големи гурута).
joredos.com
Joredos
Joredos

Град: София

Re: Веласкез срещу Дош Сантош 3

2     Мнениеот JonJones на 11 Окт 2013, 16:22

Дано да са здрави , малко време остана до сблъсъка:). Нямам претенции кой ще победи, искам само да дадат всичко от себе си и да станем свидетели на един невероятен и драматичен двубой.
Аватар
JonJones

Град: Бургас

2     Мнениеот goldenglory на 11 Окт 2013, 16:31

Моите симпатии са към Вела и слагам него като фаворит въпреки че ми е трудно да преценя кой точно е фаворита, защото всеки си има своите шансове. По мое мнение ги слагам в проценти- за Вела 52% и за Джуниор 48%. Мексиканеца е бърз, с много енергия и умее да пресира и притиска противника постоянно, доста е напреднал в стойка, борбата му е много ефективна, сега вече има и черен колан в BJJ. От другата страна имаме утвърден нокаутьор като Джуниор, той може да свали всеки с един удар, както и да понася тежки удари.
Ще бъде много интересно
Аватар
goldenglory

Град: Хасково

1     Мнениеот Ro на 11 Окт 2013, 17:00

Стори ми се , че Цигано е покачил доста мускулна маса .И точно "местния чекръкчия,коЙто е сляп" може да му помогне много повече от всяка техника.От друга страна пък Вела има по - силна мотивация. Бие се заради жена си и дъщеря си . Надявам се да станем свидетели на голям мач :!:
Аватар
Ro

Град: Бургас

0     Мнениеот frankshamrock на 11 Окт 2013, 21:43

Предния път се случиха прекалено много неща в полза за Velasquez. Вкара всички тежки удари, не получи нито един сериозен, вървеше му играта и в стойка и на земя, беше много амбициран и жаден за мъст. Този път не съм сигурен дали ще повтори всичко това. Психиката му няма да е същата след като знае че го е спукал от бой -и не е могъл да го откаже, знае че след всяко събаряне-той се изправя, знае че може да падне - от всеки един негов удар. Мисля че това ще окаже влияние.
От друга страна бразилеца трябва да е по-спокоен този път, няма да му тежи това да брани титла, да не се изложи, няма да го има онова напрежение, няма ги вече и семейните проблеми, би трябвало да играе по-свободно и агресивно.
Аватар
frankshamrock

Град: pomorie

0     Мнениеот Guilty на 11 Окт 2013, 23:06

Недей да ми го хвалиш то само ще си покаже са казали хората ама как да си изкривиш душата, голяма карта са изкарали. Velasquez vs Dos Santos по много сценарии може да се разиграе. Най-малките грешки ще определят изхода според мен.
Guilty
Guilty

0     Мнениеот pehi14 на 11 Окт 2013, 23:08

Някой ще изяде много голям бой и си мисля че това ще е Веласкес. Сантос може да го нокаутира с един единствен удар. А на Веласкес му трябва доста повече за да сломи бразилеца. И аз мисля че предния епизод много трудно ще се повтори.
Аватар
pehi14

Град: Велико Търново

Назад към ММА турнири и събития