Най-големият сайт за бойни спортове

Клубове в Пловдив

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Клубове в Пловдив

0     Мнениеот barakuda на 25 Сеп 2013, 16:15

Здравейте! Тъй като не съм от Пловдив, искам да ви попитам за клубове по ММА, бокс, муай тай и борба, които да се намират близко до центъра,на нормална цена, добре обзаведени и да сте доволни най вече от тях :)От тези в сайта си харесах КА-2, но този клуб е доста далеч от центъра като гледах, така че чакам предложения.
barakuda
barakuda

Град: tryavna

Re: Клубове в Пловдив

0     Мнениеот TheRevolver на 26 Сеп 2013, 00:38

"ka2 - www.ka-2.bg " е много добър избор, има доста добра зала (клетка, ринг, доста круши и пространство) също треньорите са много добри, има малко хора и да единствения проблем е, че е много далече в края на кичука (последна спирка на 11)
"Lauta army fight club - www.la-fight.com " не знам как стоят нещата там, но напоследък взеха доста първи места.
"Top Fighters - www.tfs.hit.bg/karta.html " kick box и muay thai тренивки, залата не е много оборудвана и последния път като бях имаше доста хора (30-35+),Тренировките се провеждат във физкултурния салон на бившия ТЕТ Ленин, сегашна ПГЕЕ.
"Viper Sports Club - www.viper-plovdiv.hit.bg/valetudo.html " не знам нищо за този клуб, но не ми изглежда много елитно място.
"ASKK Trakia - www.askktrakia.com " тренировките са по Шинкиокушин и Кик бокс, мястото и треньорите са много добри.
Дано сън бил полезен, успех ! ;)
Аватар
TheRevolver

Град: Пловдив

0     Мнениеот barakuda на 26 Сеп 2013, 09:04

Да, изброил си ми няколко клуба, които ги няма в сайта само че кои са близко до центъра или всичките са там ? :) КА-2 наистина ми харесва много и не е лудница няма много хора, но не знам какви автобуси да хващам от центъра до клуба. Лаута арми да не е на стадиона с картинга ? Мерси за вниманието ;) ;)
barakuda
barakuda

0     Мнениеот TheRevolver на 27 Сеп 2013, 00:50

barakuda написа:Да, изброил си ми няколко клуба, които ги няма в сайта само че кои са близко до центъра или всичките са там ? :) КА-2 наистина ми харесва много и не е лудница няма много хора, но не знам какви автобуси да хващам от центъра до клуба. Лаута арми да не е на стадиона с картинга ? Мерси за вниманието ;) ;)

От центъра можеш да хващаш 11 и слизаш на последна спирка там е ка2.
Лаута не е много далече от центъра, можеш и пеша да ходиш, намира се на стадион Локомотив.

ПП. www.leoncomba.com тренировките са добри, имат добри състезатели, намира се в кичука.
Аватар
TheRevolver

Град: Пловдив

0     Мнениеот barakuda на 28 Сеп 2013, 12:49

Да, разучих за един ден как стоят нещата г/д lol С тези маршрутки можеш да обиколиш града за едно левче. Никак не е зле. Изгубиш ли се 5-10 пъти и научаваш града, а щом казваш, че на един бус е КА-2, значи може да се посещава :)
barakuda
barakuda

Назад към Общи дискусии