Най-големият сайт за бойни спортове

Въпрос

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Въпрос

0     Мнениеот Георги22 на 03 Юли 2013, 17:30

Здравейте искам да попитам един може би тъп въпрос,но на ММА ръкавици слагат ли се бинтове тоест първо да си сложа бинтове след това ръкавиците?Защото гледам в UFC нямат бинтове на ръцете (дадох за пример UFC има и други на който не слагат) ...
Георги22
Георги22

Град: Село Розино

Re: Въпрос

0     Мнениеот Георги22 на 08 Юли 2013, 22:56

Георги22 написа:Здравейте искам да попитам един може би тъп въпрос,но на ММА ръкавици слагат ли се бинтове тоест първо да си сложа бинтове след това ръкавиците?Защото гледам в UFC нямат бинтове на ръцете (дадох за пример UFC има и други на който не слагат) ...

добре де колкото и тъп да ми беше въпроса можеше някой да ми отгговори
Георги22
Георги22

0     Мнениеот ludvefira на 09 Юли 2013, 00:37

Гледам, че никой не ти отговаря и за това ще ти кажа.... Хубаво е да намотаваш бинтовете ВЪРХУ ръкавиците за ММА. По този начин ще ги запазиш нови по-дълго време lol
Абе пич - що за въпрос задаваш наистина :) Разбира се, че ще сложиш бинтове, ако искаш да запазиш пръстите, кокълчетата и китките си здрави. Надявам се да бях полезен ;)
Аватар
ludvefira

Град: Варна

0     Мнениеот Георги22 на 09 Юли 2013, 12:43

ludvefira написа:Гледам, че никой не ти отговаря и за това ще ти кажа.... Хубаво е да намотаваш бинтовете ВЪРХУ ръкавиците за ММА. По този начин ще ги запазиш нови по-дълго време lol
Абе пич - що за въпрос задаваш наистина :) Разбира се, че ще сложиш бинтове, ако искаш да запазиш пръстите, кокълчетата и китките си здрави. Надявам се да бях полезен ;)

Еми гледам в UFC не слагат бинтове и заради това попитах и благодаря :)
Георги22
Георги22

0     Мнениеот rck8888 на 09 Юли 2013, 16:40

Абе въпроса ти не е тъп. Въпрос на твой личен избор е дали да слагаш или не бинтове. Идеята им е да ти пазят кокалчетата и китките от нараняване при удари. Ако в залата ти правиш спаринги с ММА ръкавици пробвай с бинтове и виж каква е разликата. Понякога, особено на ММА тренировките треньорите може да не ти казват да слагаш бинтове, заради забавянето покрай мотането им, но това си е за тебе все пак .
rck8888
rck8888

Назад към Общи дискусии