Най-големият сайт за бойни спортове

грамотност в България

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: грамотност в България

3     Мнениеот Joredos на 29 Май 2013, 23:55

Шанса да се изкарват сериози пари от ММА в България е като ти Феликсе да станеш учител по литература.Не ти го казвам да те обидя,а защото нивото на държавата е на това ниво неграмотниците са голяма част от народа,което поражда и неграмотно управление и такива отчайващи резултати.

ММА е спорт,които може да се самоосъвръшенстваш не само физически,но и ментално.Да си видял някой шампион в UFC да мънка и да простее?Не може големия шампион да не е голям човек.Така,че ти се ориентирай в цялата ситуация.А,не върха в кариерата ти да е охрана на тъпа мутра.
joredos.com
Joredos
Joredos

Град: София

0     Мнениеот Felix1 на 30 Май 2013, 18:45

Joredos написа:Шанса да се изкарват сериози пари от ММА в България е като ти Феликсе да станеш учител по литература.Не ти го казвам да те обидя,а защото нивото на държавата е на това ниво неграмотниците са голяма част от народа,което поражда и неграмотно управление и такива отчайващи резултати.

ММА е спорт,които може да се самоосъвръшенстваш не само физически,но и ментално.Да си видял някой шампион в UFC да мънка и да простее?Не може големия шампион да не е голям човек.Така,че ти се ориентирай в цялата ситуация.А,не върха в кариерата ти да е охрана на тъпа мутра.

1-во Благодаря :)!!! Определено умееш да пишеш и да се изразяваш добре за разлика от мен, само че "самоосъвръшенстваш" се пише самоусъвършенстваш ,закова 3 грешки в 1 дума , за мен е без значение писането и говоренето са умения като всичко друго , но когато става въпрос за ММА и за интелект те не са определящи.Съгласен съм с теб за менталната подготовка , според мен тя е много важна все пак умът движи тялото и ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА НАГЛАСА !!! За съжаление у нас сме изостанали по този въпрос. Понеже умееш да се изразяваш доста по-грамотно , би ли обяснил как да се усъвършенстваме ментално?
2-ро не се обиждам от никои в този живот,факт е че съм неграмотен. :DD

Благодаря на всички които имат търпение да пишат по темата !!!
“Know your enemy and know yourself and you can fight a hundred battles without disaster”
― Sun Tzu, The Art of War
Аватар
Felix1

Град: Plovdiv

0     Мнениеот tanovsky на 31 Май 2013, 14:25

Ха, ха, Феликс изкара граматика и стил;)
Ако с такава бързина се развива и в бойните спортове - спукана им е работата на останалите!

Иначе - ако може да се перефразира съдбата на музиканта ..."боец къща не храни";)

Забрави за нелегалните боеве. Намери си призвание в живота с постоянен и стабилен доход и тренирай за удоволствие.
Аватар
tanovsky

0     Мнениеот Stahl на 31 Май 2013, 19:17

Няма как да стане с бойни спортове.. нали знаете, "двама приятели си вървели, единият бил ММА боец, а другият също нямал пари". Ако си достатъчно добър трябва да се целиш към чужбина. Чувал съм че в руските промоушъни не било чак толкова трудно да се отиде. Успех.
Stahl
Stahl

Предишна

Назад към Общи дискусии