Най-големият сайт за бойни спортове

грамотност в България

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

грамотност в България

-2     Мнениеот Felix1 на 27 Май 2013, 22:41

...за грамотността в България
Последна промяна Felix1 на 29 Май 2013, 14:54, променена общо 1 път
“Know your enemy and know yourself and you can fight a hundred battles without disaster”
― Sun Tzu, The Art of War
Аватар
Felix1

Град: Plovdiv

Re: платени боеве(нелегален бои)

4     Мнениеот Ilinden на 28 Май 2013, 20:49

Съвета ми е да не се занимаваш с платен ''бои'',а с платен урок по български език.
Аватар
Ilinden

Град: София

1     Мнениеот jamski на 29 Май 2013, 04:46

ХХАХаххаххахахаьХАХХА
Аватар
jamski

0     Мнениеот KCD2 на 29 Май 2013, 08:50

ХАХАХХААХАХА бате ти сериозно ли бе? axaxaxaax я завърши 8ми клас и реши какво ще правиш с живота си на трезва глава
Аватар
KCD2

0     Мнениеот Felix1 на 29 Май 2013, 13:44

KCD2 написа:ХАХАХХААХАХА бате ти сериозно ли бе? axaxaxaax я завърши 8ми клас и реши какво ще правиш с живота си на трезва глава

ахаахаахаааа бате , училището сварши преди 8 години :Д ,задал сам конкретна тема , и тя не правопис или "кво да правя със живота си" . Збъркали сте форума ...моя съвет е да не съдите и не поучавате , незнаете утре как ще ви "заварти живота" А за форума като цяло , като ви прочетох въпросите и отговорите ми става ясно за кво иде реч, масово си нямат идея от бойни спортове, за тея дето нареждат и хейтват-чиста загуба на време , целта на тоя форум е да се убогатим по някакав начин , нямате полза от наредби и спорове , или помагаш с мнението си или не на никои не му пука кои си и т.н. , как само упределяте човека според правописа :DD :DD :DD :DD :DD
“Know your enemy and know yourself and you can fight a hundred battles without disaster”
Аватар
Felix1

0     Мнениеот Felix1 на 29 Май 2013, 14:27

интиресува ме какви пари се изкарват , в БГ от kick box , muay thai, MMA и други , до колкото знам тея дето си изкарват прехраната от това , са мн добри и дохудите им предимно са от чуждестранни състезания, турнири и срещи,... за какво да работиш за да можеш да си позволиш да тренираш, като можеш да тренираш и да ти плащат. През последните няколко години мн. се промениха нещата с боините спортове , друго е нивото повече са боиците на които се заплаша ,преди няколко години нивото беше хоби и много по-малко бяха хората които изкарваха кинти от тези спортове.До колко са професия боините изкуства у нас ? как мислите ? ... знам че ще кажите че не лесно , за някои е висока цена за др е начин на живот.
извинявам се за правописа !!! :DD
Аватар
Felix1

4     Мнениеот burning на 29 Май 2013, 14:43

Отдавна не съм виждал толкова неграмотно писане...срам ме е, честно ви казвам.
Аватар
burning

Град: varna

2     Мнениеот kuzman на 29 Май 2013, 15:00

Много ми се искаше да си го спестя това нещо, но след последните два поста на автора, просто не мога.
Приятел, над две трети от думите, които си изписал, си написал грешно. Нямаш нито едно изречение без меко казано сериозна правописна грешка. Ако училището ти е свършило преди 8 години, това би значило, че си прекратил образованието си още в първи клас. Виждал съм много неграмотно писане, но ти просто надвиваш и най-смелите ми представи за лош правопис.

Що се отнася до въпроса ти - България не е държава, в която можеш да се изхранваш пълноценно като състезател по вид боен спорт. Поне не и в момента. Трябва да работиш и нещо друго, било то треньор, ако имаш повече опит или нещо друго, но просто няма как. Подготовката е скъпа, а наградните фондове са малки. А ако си в олимпийски спорт и си на издръжка на държавата, значи 100% няма да можеш да се изхранваш.

Това ти е най-малкия проблем. Много те моля (и в момента нито ти злобея, нито се заяждам с теб) да погледнеш малко основен правопис и правоговор. Просто не може да пишеш чак толкова неграмотно. По принцип има потребители в този сайт/форум, които пишат много зле, че на това отгоре и ескалират в изблици на гняв, като ги критикуваш. Понеси тази критика, оправи си малко правописа (за твое добро е) и после вече почни да мислиш за каквото и да е друго.

Преди много време бях писал една пародийна тема, която илюстрира точно проблема с писането. Това нещо просто трябва да спре.
Аватар
kuzman

Град: Sofia

Re: грамотност в България

0     Мнениеот Qk на 29 Май 2013, 15:03

За писането няма какво да се обсъжда - неграмотно е.
Относно това за заплащането,според мен не можеш да си изкарваш парите само от бойни спортове,поне тук,в България.
А относно нелегалните боеве съм чувал,че има такива,но нито знам къде се провеждат,нито какво е заплащането.
Аватар
Qk

Re: грамотност в България

0     Мнениеот Felix1 на 29 Май 2013, 15:14

10x
Аватар
Felix1

Следваща

Назад към Общи дискусии