Възможно ли е ?
7 мнения • Страница 1 от 1
Re: Възможно ли е ?
На директния ти въпрос пряк отговор - не може за половин месец да свалиш 7 килограма. Според мен максимум 3-4 и то при много зверски режим. Щом тренираш ММА се готвиш най-вероятно за аматьорското в Пловдив. По-добре заедно със стриктния режим си прави и здраво кардио - тичай си сутрин наистина. Вярно си се ориентирал за сладко, мазно и газирано. Надявам се, че си се сетил за хляба. Колкото можеш ограничи въглехидратите и ще постигнеш максималното сваляне в твоя случай.
Отделно бягането ще ти помогне за издръжливостта на състезанието. Другото, което може да ти помогне са интервалните спринтове - те помагат в подготовката за състезание.
Отделно бягането ще ти помогне за издръжливостта на състезанието. Другото, което може да ти помогне са интервалните спринтове - те помагат в подготовката за състезание.
-
Да , за аматьорското в пловдив се готвя , но много не приятно за мен има категория до 90 кг , а в стара загора беше до 93 където ...от 96 да свалиш до 93 е доста по-лесно , но от 96 до 90 е много по-трудно ,за хляба е ясно споменах леко приемане на въглехидрати(ориз и картофи)
за спринтовете е ясно
Ти ще се явяваш ли на състезанието @rick8888 ? Някакви други идеи ?
за спринтовете е ясно

-
fun4me - Мнения: 21
- Град: Стара Загора
Да, мисля да се явявам и аз. Друго, което да кажа като идея - наблягай си повече на техниката. За категориите - всеки организатор май си има своя идея за категориите, така че премърдват леко. Така си е - до 93 можеш да свалиш. Ама ти ако си чистил за държавното в Стара Загора, и си влязъл в тая категория, би следвало да нямаш проблем да досвалиш за това в Пловдив.
И пак аз си мисля, че това да си максимално техничен и да си имаш добра тактика и стил на игра ще ти бъде най-важно.
И пак аз си мисля, че това да си максимално техничен и да си имаш добра тактика и стил на игра ще ти бъде най-важно.
-
Аз лично не спазвам никакъв режим. Дори пуша, пия, ходя по дискотеки. От 2 месеца ходя на тренировки по бокс и сам си тренирам кик-бокс по едни клипчета. В университета като организираха турнир в стил лайт-контакт за 2 седмици смъкнах от 66 на 58.
Може би при човек, който поддържа някаква форма е по-трудно. Не съм специалист, но сутрешните кросове, докато си разхождам кучето, май ми помагаха най-много. Ако си от близо до планина(примерно си софиянец), качвай се горе да тичаш.
Може би при човек, който поддържа някаква форма е по-трудно. Не съм специалист, но сутрешните кросове, докато си разхождам кучето, май ми помагаха най-много. Ако си от близо до планина(примерно си софиянец), качвай се горе да тичаш.
-
- Град: Варна/Разград/Austin TX
Пробвай с преварена вода и я пий докато е топла (колкото по-топла, толкова по-добре), този метод го знам от Петър Дънов, изчиства и мазнини.
-
MartOh - Мнения: 7
- Град: София
MartOh написа:Пробвай с преварена вода и я пий докато е топла (колкото по-топла, толкова по-добре), този метод го знам от Петър Дънов, изчиства и мазнини.
Благодаря, това е нещо ново което научих

Много трудно решение за мен...
-
fun4me - Мнения: 21
- Град: Стара Загора
7 мнения • Страница 1 от 1